Pimes cap a la Transformació Digital

Aquest Cicle de Conferències busca generar la reflexió interna en les petites i mitjanes empreses i donar-los claus per afrontar processos de transformació digital. I ho proposa en base a tres eixos de treball:
Prendre consciència

Prendre consciència

Reflexió estratègica

Reflexió estratègica

Exemples per sector d'activitat

Exemples per sector d'activitat

 Hi ha res més constant que el canvi?

Hi ha res més constant que el canvi?

El canvi que suposa l'arribada successiva, constant i imparable de les noves tecnologies digitals com són l'automatització de processos, la robotització, el Big Data i la intel·ligència artificial està provocant un replantejament profund de les relacions entre les empreses amb els seus clients i proveïdors i, en general, entre les persones. Com passa habitualment, mentre parlem i pensem sobre aquest futur, resulta que lluny de ser ciència ficció, aquestes realitats ja comencen a ser fets. Cal que les empreses, grans, mitjanes o petites i de qualsevol sector d'activitat anem entrant proactivament en la transformació digital perquè sinó ho haurem de fer reactivament, per requeriment del client i potser... arribarem tard.

Com plantegen la Transformació Digital els diferents sectors?

La transformació digital afecta sí o sí a ciutadans, administracions i empreses. Cal posar-hi atenció per aprofitar-la i fer-la esdevenir una oportunitat per les pimes.

Si la Transformació Digital et genera dubtes a l'hora de plantejar-la a la teva empresa...

Latest news