Assessors TIC

 

Ciències Empresarials per ESADE. Vinculat al món de l’empresa, els darrers vint-i-dos anys ha treballat en el sector del desenvolupament de software de gestió i BI. Ha participat en diferents projectes de Tecnologies de la Informació, dins de la direcció financera i comercial. Té experiència en Implementació de solucions de software empresarial i en Consultoria Estratègica i Impuls al desenvolupament empresarial.  linkedin (1)

Enginyer Industrial. Màster Societat Informació. Experiència professional en tasques de gestió orientades a la transformació digital dels organitzacions, administració pública, universitat i l’empresa privada, totes dobles eles vinculades a l’economia digital.
Experiència professional en tasques de gestió orientades a la transformació digital de les organitzacions, de les empreses, als territoris Projectes en l’administració publica, a la universitat, en l’empresa, tots ells vinculats a l’economia digital.

En l’empresa de programari treballant estratègies lligades a Internet, el núvol, el comerç electrònic, la mobilitat, consolidant el creixement sostingut en els últims anys. En l’Administració pública creant projectes d’abast al territori en el marc de la Societat Digital. A la universitat gestionant l’oferta formativa en l’àmbit digital, implicant l’economia del territori, inspirant la creació del Parc Tecnològic Tecnocampus.

Estratègia de negocis, gestió empresarial, comercialització, màrqueting digital, Internet, CRM, ERM, comerç electrònic, indústria 4.0, internet de les coses.

linkedin (1) twitter (2)