Cicle de diàlegs

Amb aquest Cicle de Diàlegs ens proposem, des del teixit empresarial associat a la Cecot, reflexionar sobre diferents aspectes estratègics en la interrelació societat-empresa i oferir visions i escenaris a futur, tenint en compte l’actual context disruptiu provocat per l’impacte de la COVID-19.

El Cicle de Diàlegs es desenvolupa en el marc del Fòrum Cecot que és l’espai des d’on fa més de vuit anys que promovem el debat, la reflexió, el pensament, la suma de visions, i on, fins i tot, ens aventurem a fer previsions, sempre de la mà de persones de referència en els seus àmbits professionals. Com potser ja coneixeu som una organització empresarial compromesa amb l’entorn i preocupada per mantenir l’equilibri entre el creixement econòmic i la cohesió social per tal d’esdevenir un actor més en l’assoliment d’una societat del benestar.

L’objectiu d’aquest Cicle de Diàlegs és aportar i compartir reflexions i propostes sobre diferents temàtiques a través del diàleg entre una personalitat reconeguda en l’àmbit que volem tractar el president de la Cecot com a representant del teixit empresarial associat. Així doncs, el que aquí experimentareu no és ni una conferència, ni una classe magistral, sinó més aviat poder apropar i traslladar algunes idees clau o propostes concretes, mitjançant una conversa, per fer front als reptes i oportunitats de futur, tant de l’economia i empresa catalanes, com de la societat.

Respectant les mesures de prevenció sanitàries per evitar la propagació de la COVID-19, utilitzarem l’streaming i, concretament, la plataforma Zoom a l’hora que emetrem a Youtube.

Ens hagués agradat poder dialogar personalment, compartint una mateixa taula i un mateix espai però, si bé hem de mantenir la distància física creien que aquest Cicle de Diàlegs ens ajudarà a minimitzar la distància social.