Si no podeu veure bé la circular clicar aquí

PUBLICITAT

 

Un professional que vulgui rendir al màxim de les seves possibilitats ha de seguir els mateixos principis psicològics que fa servir un esportista per rendir al màxim nivell.

Els conceptes, recursos i estratègies que es presentaran i practicaran durant el curs, es poden aplicar en qualsevol àmbit d'actuació on es pretengui millorar el rendiment (a l'empresa, en les activitats esportives, en les aficions, en l'àmbit familiar, etc.).

El fet diferencial d'aquest seminari consisteix en què els continguts han estat prèviament validats pels resultats i les experiències dels esportistes d'alt nivell.

Tots els assistents al seminari rebran com a obsequi el llibre “Aprender de los campeones” d’en Pep Marí.

 
  >> més informació <<  

logo_cecot   logo_cecot
contacte Montse Giménez
telf 93 736 11 10
mail info.formacio@cecot.org
 
facebook twitter flickr youtube linkedin
         
web www.cecotformacio.org


Donar-te de baixa

D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, les vostres dades seran incorporades al fitxer FUNDACIÓ CECOT FORMACIÓ”. La finalitat és informar sobre accions estrictament relacionades amb l'enviament de comunicacions promocionals o publicitàries per correu electrònic o per algun altre mitjà de comunicació electrònica equiparable i portar-ne el control. Pot exercir gratuïtament els seus drets d'accés, rectificació i cancel·lació mitjançant la emissió d'un correu electrònic a cecotpd@cecot.org, indicant expressament el dret que desitja exercitar.

© Cecot Formació