Si no podeu veure bé la circular clicar aquí

 

Gaudeix d'una subvenció de fins a 9.975€ per INCORPORAR talent a la teva empresa

Tens necessitat de contractar a nous treballadors/es? Cecot porta a terme la 5a edició del Programa 30 plus, una iniciativa finançada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) que ofereix la possibilitat d'ajudar a les empreses que contractin a persones desocupades més grans de 30 anys i prioritzant als majors de 45.

Beneficis per les empreses:

Reclutament i pre-selecció de candidats/es.

Acompanyament durant la contractació i ajuda en la gestió de la subvenció.

Assistència tècnica durant el programa.

Subvenció econòmica equivalent al Salari Mínim Interprofessional (SMI) de 1.108,33€/mes per a 40 hores setmanals i fins a un màxim de 9 mesos.

Característiques del programa:

La durada dels contractes seran d'un mínim de 6 mesos i un màxim de 9; la data màxima per a la subscripció de contractes amb subvenció de 9 mesos finalitza el 01/01/2022 i el 01/04/2022 per a contractes de 6 mesos.

La jornada laboral pot ser a temps complert o parcial (d'un mínim de 20h setmanals).

La persona contractada haurà de realitzar una formació especifica relacionada al lloc de treball

     

 

En compliment de l'establert en el Reglament (UE) 2016/ 679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, l'informem que les seves dades personals formen part d'una Base de dades comuna titularitat de les fundacions, gremis i associacions del Grup Cecot, la finalitat de la qual és la remissió d'informació i novetats relacionades amb les activitats del Grup Cecot. 
Les seves dades seran conservades fins que sol·liciti la supressió d'aquestes. Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat a través del correu electrònic rgpdformacio@cecot.org
Pot dirigir-se al nostre Delegat de Protecció de Dades a través del correu electrònic dpd@cecot.org. Finalment, l'informem que l'assisteix el dret a reclamar davant l'Agència Espanyola de Protecció de dades www.agpd.es
Disposa de tota la informació detallada en la nostra política de privadesa.