Workshop per a emprenedors i
presentació de l’estudi ”Foment d’entorns
professionals emprenedors”

Dia: 10 de desembre de 2012
Hora: de 16 h a 20.30 h
Lloc:
Col·legi de Metges de Barcelona
Passeig Bonanova, 47 - 08017 Barcelona


El projecte FEPESS (Foment d’entorns professionals emprenedors en el sector sanitari) té com a objectiu difondre el model de creació d’empreses i d’innovació del sector sanitari català a Espanya.

Aquesta iniciativa neix de la col·laboració de la patronal Cecot, el Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) i Biocat, amb el suport de la Direcció General d’Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

Per tal de presentar aquest estudi i potenciar la iniciativa emprenedora entre els professionals del sector sanitari hem organitzat dues activitats a les quals us volem convidar:

  1. Workshop, adreçat a persones que volen emprendre en el sector sanitari.

  2. Acte de presentació de l’estudi “Foment d’entorns professionals emprenedors”, dirigit a emprenedors, professionals que donen suport a l’emprenedoria, responsables d’Innovació i de recursos humans, i totes les persones que els pugui interessar l´estudi.


Si voleu assistir al Workshop, cal que empleneu aquest formulari i a l'acte de presentació aquest. Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d’ inscripció. Esperem comptar amb la vostra assistència.


Visita la nostra web Segueix-nos a
Apunta't al nostre grup de Segueix el nostre canal de