Si no podeu veure bé la circular clicar aquí

 

Invitació
gratuïta
JORNADA INFORMATIVA


Sistema de Notificacions Telemàtiques

de la Seguretat Social (NOTESS)

L’1 de gener de 2013 es va posar en marxa NOTESS, un nou sistema de comunicació de notificacions telemàtiques de la Seguretat Social que afecta tots els subjectes obligats a incorporar-se al sistema RED, les empreses creades a partir de l’1 de gener de 2013 i compleixin els reguisits d’obligatorietat, i els RETA obligats a transmetre per sistema RED les dades referents als seus treballadors.
Egarsat, amb la participació de la Tresoreria General de la Seguretat Social i de la CECOT, et convida a una jornada informativa durant la qual, de la mà de Marta Brull, Cap de Secció de l’Administració Electrònica de la Direcció Provincial de la TGSS de Barcelona, parlarem en profunditat d’aquest nou sistema (funcions, procés d’implantació, obligatorietat, suports…) i de les darreres novetats legislatives al respecte, així com resoldrem els posibles dubtes dels assistents.

5 de juny de 2013

De 9.30h a 11.30h


Cecot

c/ Sant Pau, 6
08221 Terrassa

Agenda

- Benvinguda i presentació
- Novetats en les notificacions telemàtiques de la Seguretat Social
- Torn obert de paraula i resolució de dubtes

Ponent

Marta Brull
Cap de Secció de l’Administració Electrònica de la Direcció Provincial de la TGSS de Barcelona

Informació i inscripcions

Les places per a aquesta activitat són limitades.
Per a inscripcions i més informació, adreceu-vos a la delegació d’Egarsat a Terrassa per telèfon (srta. Lidia Trujillo, tel 93 745 80 00) o bé per mail a deleterrassa@egarsat.es


Organitza:

cid:image006.jpg@01CE20DD.1D76F6C0

Amb la participació de: