Vols venir a una barbacoa diferent?

Per acabar aquest primer semestre de l'any, hem volgut fer-ho d'una manera diferent: amb una barbacoa "sense foc". Si voleu saber com ho farem, us convidem a participar-hi el proper dimarts 13 de juliol, a partir de les 19.00 i fins que el cos aguanti. Per fer-ho diferent del tot, la farem als jardins de la Cecot.

També us proposem de participar en un petit joc. Us animem que endevineu com serà aquesta barbacoa "sense foc". Us donem una pista: sigueu imaginatius!

Tots els que vulgueu participar heu d'enviar la vostra resposta al correu clubmk@cecot.org. El dia de la barbacoa, direm el nom del guanyador/a i rebrà un petit obsequi.

 

Abans de començar la "BBQ", ens posarem una mica seriosos i coneixerem la cooperació empresarial: què és, qui pot col·laborar, quins beneficis en podem treure, quin tipus de col·laboració podem fer, etc., a partir de l'experiència de 3 empreses molt properes i veurem, com col·laborant entre elles, ha sorgit un producte nou i innovador.

Per venir us heu d'inscriure omplint aquest formulari. Recordeu de venir vestits "casual wear", amb moltes ganes de participar en el que fem i porteu targetes ja que també aprofitarem per fer contactes.

 

 
Dia: 13 de juliol de 2010
Hora: de 19.00 a 21.00 hores
Lloc: seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa
 
 
Afegeix aquest acte al teu Outlook
 
Club Cecot de Màrqueting i Vendes
Tel. 93 736 11 00
clubmk@cecot.org
www.cecotclubmk.com