El projecte Barcelona Prospera

Barcelona Prospera és un projecte que té com a objectiu millorar l’ocupabilitat de les persones que es troben en situació vulnerable per haver perdut la feina, així com oferir eines per a la millora de la situació de la persona de forma integral. El projecte, impulsat per la Fundació Cecot Formació i cofinançat per l’Ajuntament de Barcelona, estarà en marxa fins al mes de desembre de 2014.

A qui va dirigit?

A totes aquelles persones que, arran de la crisi econòmica, tenen dificultats per trobar feina i pateixen les conseqüències d’un mercat de treball inestable. Són persones en edat activa i que anteriorment es trobaven en una situació allunyada d’aquesta circumstància.
És necessari que les persones beneficiàries siguin residents a Barcelona,  preferentment amb alguna vinculació amb el districte de Sant Martí.

Com et podem ajudar?

Es realitza un treball integral amb una primera diagnosi sobre aspectes socioeconòmics a partir del qual es derivarà a les accions del propi projecte que més correspongui. El projecte ofereix als participants dues formes d’acció:

  • Atenció individual amb personal especialitzat, que portarà a la definició i seguiment d’un itinerari laboral i/o un itinerari de requalificació, per a la millora de l’ocupabilitat.
  • Participació en mòduls grupals per a la millora de la capacitat resilient, per una banda i sobre eines de cerca de feina a través de les xarxes socials, per una altra.

Per a aquelles persones que estiguin interessades en accions d’orientació per a l’emprenedoria i/o l’autoocupació, també s’ofereix una derivació als serveis més apropiats per a cada cas.

No t’ho pensis més, des de la Cecot et podem ajudar!

On es realitzarà l’acció?

L’atenció es realitzarà als locals de la Cecot a Barcelona, al C/Veneçuela 103, 1r pis (cal cita prèvia).

Com pots contactar-nos?

Si vols més informació, o inscriure’t al programa, pots trucar-nos, enviar un e-mail o omplir el formulari amb les teves dades de contacte. Moltes gràcies!


Nom (obligatori):

Cognoms (obligatori):

A l'atur des de (data):

Telèfon/mòvil (obligatori telèfon o mail):

E-mail (obligatori telèfon o mail):

Comentaris:
Per a més informació:


FUNDACIÓ CECOT PERSONA I TREBALL
93.736.60.15/ 93.266.70.68
personaitreball@cecot.orgFundació Cecot Persona i Treball · Sant Pau, 6  · 08221 Terrassa ·  Tel. 93.736.60.15 | 93.266.70.68