• Innovació

Carrer Sant Pau, 6
08221 Terrassa
Tel. 93 736 60 05

info@fci.cat

Innovació

Patronal catalana Cecot - Innovació

La Fundació Cecot Innovació (FCI) va néixer al 1996 amb l’objectiu d’oferir els seus serveis per ajudar a les empreses en el seu repte de ser cada dia més competitives.

Les nostres àrees de treball són:

Gestió de les tecnologies: Oferim recolzament en la gestió de les tecnologies de la  informació i la comunicació (TIC) tant en l’àmbit productiu, com en l’àmbit de la gestió i la comercialització. A través d’aquesta línia oferim serveis d’orientació en posicionament web, auditories de xarxes socials i plans de màrqueting digital, auditories TIC i plans de sistemes, així com serveis per empreses del sector TIC: valoració de producte TIC, estudis de mercat, etc. Oferim recolzament en màrqueting digital i assessorament en sistemes d’informació a tots els projectes i col·lectius de Cecot.

 

Gestió de la Innovació: Recolzem el desplegament i la sistematització de la innovació com a procés integrat en el desenvolupament de productes i en la millora continua de les organitzacions. A través d’aquesta línia oferim serveis de sistematització de la innovació, recolzament a la generació de portafolis de projectes d’innovació i recolzament a la cerca de finançament per projectes d’innovació: incentius fiscals a la innovació, subvencions i préstecs.


Exportació i projectes Internacionals: A través d’aquesta línia recolzem a les empreses en processos d’exportació i internacionalització. A més, FCI gestiona la participació de les unitats de projectes de Cecot en projectes internacionals de l’àmbit de la innovació, emprenedoria, formació, ocupació, etc. Actuem també com mentors en projectes de transferència de coneixement amb patronals d’Amèrica Llatina.


Estudis: A través d’aquesta línia portem a terme estudis de diagnosi, estat de l’art i anàlisis qualitatius i quantitatius en àmbits com l’estat de les telecomunicacions a polígons d’activitat econòmica, oportunitats de negoci a la Indústria o relació Administració-Empresa.


VISITA EL NOSTRE CATÀLEG DE SERVEIS

Destacats

destacats

  • barometre_tec
  • Clubinnovacio2