Devolució de l'IRPF de les prestacions de maternitat

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris

Camp obligatori. Error en introduir el codi de la imatge.   

Circular

04/12/2018

Ja s’ha publicat a la pàgina web de l’Agencia Tributària el formulari online per demanar la devolució de l’IRPF de les prestacions de maternitat i paternitat, d’acord amb la sentència del Tribunal Suprem de l’octubre passat. Segons Hisenda, les reclamacions presentades d’aquesta manera tindran una resolució molt més ràpida que pel conducte tradicional mitjançant sol·licitud per escrit.


De moment aquest sistema serà d’aplicació respecte de les declaracions de 2014 i 2015. A partir del pròxim gener es podran presentar les reclamacions corresponents als exercicis 2016 i 2017. S’haurà d’indicar l’any o anys en els quals s’ha percebut la prestació i el número de compte bancari on es desitgi rebre la devolució, de titularitat del contribuent que faci la sol·licitud. Serà necessari fer-ho mitjançant el número de referència de la renda, o la clau pin, o amb certificat digital. Segons ha declarat el ministeri, les devolucions es podrien iniciar aquesta mateixa setmana.


Adjuntem l'enllaç del formulari


Per ampliar informació sobre aquest tema o qualsevol dubte estem a la vostra disposició.

 

Trucan's i Assessora't

Assessorament Fiscal i Financer

Enric Rius i Xavier López

Dimarts i dijous de 10.00 a 13.00 h

fiscal@cecot.org

financer@cecot.org

 

Servei d'assessorament de la Cecot | c/Sant Pau, 6 - 08221 Terrassa | Tel. 93 736 11 00 | info@cecot.org | www.cecot.org