Prevenció de Riscos Laborals

Irene Mael

Irene Mael

Llicenciada en Dret per la UAB, advocada en exercici, col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona.

Màster en Prevenció de Riscos Laborals en les tres especialitats preventives: Seguretat en el treball, Higiene Industrial i Ergonomia i Psicosociologia Aplicada.

Màster en Dret Penal per Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona

Posgrau en Compliance per la Universitat Pompeu Fabra

Màster en Direcció i Administració de RRHH

Experiència en l'àmbit de l'assessorament  tècnic- jurídic en matèria de prevenció de riscos a Serveis de Prevenció Aliens i a empreses de qualsevol tipus d'activitat.

La seva activitat professional està especialitzada en l'assistència i defensa lletrada a tècnics de prevenció, assessorament relatiu a requeriments i compareixences a Inspecció, aconsellar a les empreses en relació a totes les consultes que puguin tenir envers assumptes preventius, assessorament en al·legacions i recursos d’alçada en resposta a actes d'infracció, etc.


* [ Avís Compliment RGPD ] Amb l’enviament d’aquest formulari de consulta a l'assessor confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades i Política de Privadesa.

S'ofereix assessorament en:

- Assumptes relatius a l'organització preventiva, a la documentació i informes preventius (avaluacions de riscos i planificació)

- Coordinació d'activitats empresarials (CAE)

- Investigacions d'accidents de treball i malalties professionals

- Aspectes relacionats amb la medicina del treball, tant en la vigilància de la salut col·lectiva com individual: Personal sensible, risc embaràs, treball amb menors, ...

- Actuacions inspectores (requeriments, actes d´infracció, etc.)

- Activitats formatives en matèria preventiva

- Novetats legislatives en la matèria.

- Assessorament en elaboració d'al·legacions i recursos d’alçada a actes d’infracció