Reempresa

Albert Colomer i Espinet

Albert Colomer i Espinet

 

Economista, emprenedor i empresari. Business Angel. Consultor d’empreses.

Des de fa 25 anys dirigeix el CP’AC - Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació de Catalunya- entitat especialitzada en formació i assessorament per a la creació de petites empreses, que analitza més de mil dos-cents projectes empresarials, per potenciar-ne la creació de més de tres-centes anualment.

Impulsor i Director de BANC, Business Àngel Network de Catalunya primera xarxa privada d’ inversors de Catalunya.

Fundador i director del Centre de la Reempresa de Catalunya Fundador i director de la Fundació ESBAN per al  Foment de les xarxes de Business Angels a Espanya.

Patró de EMS Entitat de Microcrèdit Social, responsable de la gestió i atorgament d’una cartera de més de 2 milions d’euros en Microcrèdits per l’Autoocupació. Estudiós del fenomen de la creació de empreses i autor de varis llibres. Coordinador de la col·lecció de llibres “Biblioteca de l’Emprenedor”


* [ Avís Compliment RGPD ] Amb l’enviament d’aquest formulari de consulta a l'assessor confirmeu que heu llegit la següent Informació bàsica sobre Protecció de Dades i Política de Privadesa.

S'ofereix assessorament en:

Reempresa aposta per la creació i consolidació d’un mercat ben estructurat, definit i formal per a la reempresa d’empreses on es puguin trobar oferta i demanda i on s’ofereixi un entorn de garanties per a cedents i reemprenedors. I per assolir un mercat com el descrit s’ha construint aquest Espai col·laboratori a Internet

Reempresa vol així evitar la desaparició d’un gran nombre d’empreses que no troben la manera de donar continuïtat a la seva activitat. Per aconseguir aquesta fita s’ofereix a cedents i reemprenedors una guia física per a la reempresa on s’estableix un pla de ruta que revaloritzarà el procés de cessió, afavorint així la creació d’un estàndard que serveixi de referent per a tot tipus de cessions empresarials.

Es tracta doncs d’una acció necessària per a promoure l’equilibri econòmic i fomentar el teixit empresarial català i que pot significar el manteniment d’un 15% de les empreses que d’altra manera haurien de tancar a Catalunya.

Web: Reempresa