Ajuts i Subvencions

Patronal catalana Cecot - Ajuts i Subvencions

 • Oficina de Gestió Empresarial

  La vostra empresa es pot beneficiar de diversos ajuts directes en diversos àmbits. Entre d'altres, n'hi ha de destinats a fomentar la contractació per part de les empreses, de potenciar la innovació i a estimular la internacionalització.
 • Ajuts ACC1Ó

  ACC1Ó és l'agència de suport per a la competitivitat de l'empresa catalana experta en innovació i internacionalització, adscrita al Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya
 • Base de dades d'Ajuts i Subvencions - FISUB

  La FISUB és una base de dades elaborada per ACC1Ó que conté ajuts i finançament de diferents organismes i administracions adreçats a empreses i emprenedors ubicats a Catalunya, sigui quina sigui la seva activitat. Aquesta base de dades és exclusivament de caràcter informatiu, en cap cas la informació facilitada tindrà caràcter vinculant. En aquest sentit, haureu de contactar amb l'organisme corresponent per a consultar la normativa i la tramitació adient.
 • Buscador ajuts i subvencions del blog de Fundació Cecot Innovació

  FCI informa regularment de les ajudes i subvencions principalment relacionades amb la R+D+i i les TIC en els àmbits autonòmic, estatal i internacional.
 • Àrea de Desenvolupament econòmic local - Consell Comarcal del Vallès Occidental

  L'Àrea té com missió desenvolupar serveis, programes i projectes per millorar la qualitat de l'ocupació, la competitivitat de les empreses i fomentar un territori basat en la indústria, l'economia social i el desenvolupament sostenible.

Destacats

destacats