Presentació de les propostes de la Cecot a la Reforma Fiscal

Presentació de les propostes de la Cecot a la Reforma Fiscal

  • Club Cecot Financer & Fiscal
  • 11/12/13
  • 08:30 h
  • Aula Magna de la Cecot - c. Sant Pau, 6 (08221 Terrassa)

Durant un mes, empresaris de la Cecot coordinats amb el Club Financer i Fiscal han participat en taules de debat per recollir propostes de cara a la Reforma Fiscal que ha engegat el Govern Central i que s’aplicarà a partir de mitjans de l'any 2014.

Aquest acte recollirà les conclusions dels presidents de cada taula de treball:

1.    Aflorament de l’Economia Submergida, Sr. Heribert Padrol: llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, inspector de Finances de l’Estat, ha ocupat diferents càrrecs al Ministeri d’Economia i Hisenda (Agència Estatal d’Administració Tributària), delegat especial de l’Agència Tributària a Catalunya, Director General d’Inspecció Financera i Tributària de l’Agència Tributària Espanyola.

2.    Harmonització Fiscal, Sr. Miquel Antoni Pérez: llicenciat en ciències econòmiques i empresarials per La universitat de Barcelona, programa d’Alta Direcció d’Empreses (PADE) del IESE. Vicepresident de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, membre, de AECA, AED, ACCID i altres organitzacions professionals. Anteriorment havia estat President de la Secció de Catalunya del Registre d’Economistes de Catalunya.

3.    Llei General Tributària, Sr. Àngel Blesa: llicenciat en C.C. Econòmiques i Dret, és membre del Col·legi d’Economistes de Catalunya, del Registre d’Economistes Assessors Fiscals (REAF) i de l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals (AEDAF), està també col·legiat en l’il·lustre Col·legi d’Advocats de Catalunya. Així mateix és Auditor de Comptes inscrit en el Registre Oficial d’Auditors de Comptes (ROAC) i inspector d’Hisenda en excedència. Ha desenvolupat diferents càrrecs de responsabilitat en l’AEAT, entre aquests, el de Cap de la Inspecció d’Hisenda de Catalunya.

4.    Tributació Directa i Indirecta, Sr. Antoni Durán-Sindreu: doctor en Dret i llicenciat en ADE, president de l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals (AEDAF), soci Director de Durán-Sindreu Advocats i Consultors d’Empresa, professor de la Universitat Pompeu Fabra, Co Director del Màster en Fiscalitat de la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra, director acadèmic del Postgrau en Fiscalitat de la Universitat d’Andorra.

5.    Hisenda Pública, Sr. Llorenç Maristany: llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Pompeu Fabra, doctorant en Dret, auditor de Comptes per l’institut de Censors Jurats de Comptes de Espanya i el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya. Professor en cursos d’actualització tributària organitzat per l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals (AEDAF).

I comptarà també amb la participació d’Antoni Abad, president de la Cecot i Ramon Talamàs, president del Club Financer i Fiscal.

Accediu al programa complert aquí.

 

Terrassa, 09/12/2013 Club Cecot Financer & Fiscal

Informació facilitada per Club Cecot Financer & Fiscal

Tel. 902 934 060