Obrim portes aquest cap de setmana!

Obrim portes aquest cap de setmana!

Cartell XII Fira Modernista de Terrassa
Aquest any es celebra la XII edició de la Fira Modernista a Terrassa i obrim les portes de l'edfici institucional de 10 a 14 h.

09/05/14


I com cada any, el Sr. Joan Pujals guiarà tothom qui vulgui venir per les sales de l'antic Magatzem Pasqual Sala, seu de la nostra patronal Cecot des de la seva constitució l'any 1978.
 
La construcció d'aquest edifici recorda més a un petit palau que a un magatzem de teixits i això té una raó de ser: els magatzems es situaven als carrers pròxims a l'estació del Nord, per on arribaven els viatjants a la ciutat i eren l'aparador de les noves indústries, per la qual cosa sempre han presentat les solucions constructives més arriscades o les façanes més originals. 
No ha d'estranyar doncs, que el modernisme es manifestés abans en un magatzem que en edificis públics o particulars.
 
Però aquest edifici, més enllà del valor arquitectònic, conté la història d'entitats empresarials i econòmiques més que centenàries que han contribuït al desenvolupament de la ciutat al llarg dels anys.
 
I, per aquest motiu, participem de la Fira Modernista tot obrint l’edifici institucional el dissabte 10 i el diumenge 11 de maig de les 10 a les 14 h.
 
I a les 12 h., tant de dissabte com de diumenge, el Sr. Pujals farà una visita guiada on explicarà moltes coses que no estan escrites enlloc.
 
Si no heu pogut participar en edicions anteriors, animeu-vos a venir amb la família!
 
Consulteu el programa complert d'activitats de la Fira en aquest enllaç.