Dels nous equips municipals esperem menys pressió fiscal, més eficiència i més simplificació en la gestió de tràmits

Dels nous equips municipals esperem menys pressió fiscal, més eficiència i més simplificació en la gestió de tràmits

Fotografia de la façana de la seu de la Cecot
La patronal Cecot espera que els equips de govern municipals que es configurin a partir del proper diumenge 22, no incrementin la pressió fiscal a les empreses.

20/05/11


 

Els empresaris i empresàries esperen que després de les eleccions municipals del diumenge, els equips de govern resultants no incrementin la pressió fiscal a les empreses. Subterfugis tècnics com la modificació de valors cadastrals o de coeficients no serien de rebut en el moment actual. En un context de recursos escassos, els ajuntaments no poden traslladar al teixit empresarial un increment per obtenir més ingressos. A tots ens toca gestionar recursos limitats i treure’n més profit.

 

En aquest sentit, des de la Cecot ens posem a disposició dels governs municipals per tal de disminuir les ineficiències que puguin generar els serveis i processos, i brindem la nostra col·laboració vers una acció conjunta público-privada per tal d’assolir millors nivells d’eficiència. Així mateix la simplificació administrativa i l’agilització de tràmits que des de fa anys estem reclamant a tots els nivells de l’administració entenem és una prioritat que cada ajuntament ha de concretar.

 

Estem en un moment delicat, amb un entorn gens propici per la generació, creació i consolidació empresarial per la manca de finançament, per això creiem que la col·laboració público-privada en l’àmbit municipal pot ser un bon camí per assolir una gestió més eficient a l’administració i, en conseqüència, ajudar a mantenir i a fer créixer les empreses implantades al territori.