Rebuig enèrgic a l'atemptat perpetrat a Barcelona

Rebuig enèrgic a l'atemptat perpetrat a Barcelona

Fotografia Black Ribbon
Expressem el nostre sentit condol, i el de tots els empresaris i empresàries que conformem l'entitat, per l'atemptat a Barcelona i l'intent d'atemptat a Cambrils.

18/08/17


Lamentablement, hem de tornar a expressar públicament que des d'aquesta entitat considerem que res, per important que sembli, pot estar per sobre del respecte a la vida i només des del respecte a la vida es pot aconseguir ideals que mereixin ser considerats com a tals.
 
Consternats encara per les informacions que des d'ahir vam anar seguint mitjançant els comptes oficials de la Generalitat via tuiter en relació a l'atemptat de la Rambla i de l'intent d'atemptat a Cambrils més tard, des de la Cecot volem expressar el nostre suport i solidaritat a les famílies, companys i persones properes a les víctimes.
 
I expressem el nostre especial agraïment als Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana, cossos de seguretat, personal sanitari i d’emergències, ciutadans anònims i persones empresàries del comerç, la restauració, l'hostaleria i taxistes per la seva total implicació i cooperació desinteressada per superar les conseqüències i repercussió d'un acte com el que ha patit Barcelona aquesta setmana. A tots/es ells, moltes gràcies!
 
La Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona han organitzat la guarda d'un minut de silenci i de record a les 12 h com a mostra de solidaritat i protesta davant d’aquest deplorable atemptat.