La Cecot condemna els fets produïts avui al Parlament de Catalunya

La Cecot condemna els fets produïts avui al Parlament de Catalunya

Fotografia ubicada a parlament.cat - jornada de portes obertes
Considerem inconcebible que s’atempti contra el màxim organisme que té la nostra societat per expressar democràticament les opinions dels seus ciutadans.

15/06/11 Antoni Abad, president de la patronal Cecot


 

Des de la patronal catalana Cecot considerem fòra de lloc els intents, d’una part del moviment dels indignats, per paralitzar la vida parlamentària del nostre país. Si hi ha algú indignat per la manera com s’ha gestionat el país durant la crisi, per la manca de presa de decisions en moments crítics i necessaris, per la necessitat de propostes que ajudin a reactivar el teixit productiu i econòmic del país, aquests som també els empresaris i empresàries catalans. Estem indignats, sí, però ho fem des d’una posició d’indignació constructiva. És a dir, fent propostes per la via, socialment establerta.

 

A la Cecot entenem el malestar general, comprenem i compartim alguns dels motius que el generen, però el que és inconcebible són les maneres d’expressió d’aquest malestar que atempten contra el màxim organisme que té la nostra societat per expressar democràticament les opinions dels seus ciutadans.

 

En aquest sentit, instem al moviment dels indignats a que utilitzin altres canals o formes d’expressió per fer valer els seus ideals i propostes. Entendriem que aquest moviment esdevingués associació o plataforma ciutadana, que es transformés en veu política per defensar democràticament el que és injust i canviar el que es cregui oportú. 

 

Actuacions com la d’aquest matí a les portes del Parlament, evoquen a èpoques passades i ja superades que, des d'aquesta patronal, esperem que no es tornin a reproduir pel bé de tots i de tothom.