Cerclemón col·labora amb la campanya de la Creu Roja 'Cap infant sense joguina'

Fotografia de Sánchez en el moment de la donació a Creu Roja

A proposta de Cerclemón, els assistents a la trobada que el Cercle Cecot de Joves Empresaris organitza sempre per aquestes dates, van fer l'aportació d'una joguina nova.

14/12/17

El president de la comissió Cerclemón, Santi Sánchez, ha lliurat als voluntaris de la Creu Roja les joguines noves aportades pels membres del Cercle Cecot de Joves Empresaris durant la seva trobada anual, el passat divendres 1 de desembre. El lliurament ha tingut lloc aquest matí a la seu de la Cecot i, en paraules de Sánchez, des del Cerclemón “esperem poder ajudar a la Creu Roja a assolir el seu objectiu amb la campanya Cap infant sense joguina d’aquest any, que pretén assolir la xifra de 50.000 joguines a nivell de tot el territori català”.

Des de la comissió solidària del Cercle, es col·labora activament en accions de suport i ajuda als infants mitjançant l’organització d’iniciatives com el Salta Solidari o el Pàdel Solidari del passat mes d’octubre. Cerclemón lliurarà les recaptacions d’aquestes accions el proper 19 de desembre en un acte obert a l’Aula Magna del recinte Cecot.

 

Cap infant sense joguina

La Creu Roja organitza per 25è any consecutiu aquesta campanya que, en el cas de Catalunya, es desenvolupa a més de 400 municipis, gràcies a la col·laboració de 1.500 voluntaris i voluntàries, i preveu repartir les joguines a prop de 23.000 infants catalans.

Aquesta Gran Recollida de Joguines promou que siguin noves, sostenibles, no sexistes ni bèl·liques i, a ser possible, que fomentin el joc cooperatiu.

 

Cerclemón

Cerclemón és la comissió de treball solidari del Cercle Cecot de Joves Empresaris que fomenta la Responsabilitat ètica i social del teixit empresarial, participa en iniciatives de caràcter solidari i col·labora amb fundacions i ONGs.

Documents relacionats