Ens adherim al Manifest del Far

Ens adherim al Manifest del Far

Fotografia dels signants del Manifest del Far - Cambra de Girona

Els empresaris, amb el Parlament i el Dret a Decidir del poble de Catalunya

09/05/14 · Cecot


El passat 19 de febrer les entitats que, com la Cecot, vam adherir-nos al Pacte Nacional pel Dret a Decidir,ens vam reuni durant més de dues hores al Parlament per consensuar un document proposat per l'expresident del Parlament Joan Rigol.
 
El text apostava per centrar-se només en el Dret a Decidir com a expressió de la voluntat àmpliament majoritària de Catalunya, reafirmar el concepte d'un sol poble, formular propostes d'activitats en aquest sentit, de forma cívica i pedagògica, i concentrar-se en el "profund sentit democràtic" de la proposta.
 
Des de la Cecot ens vam adherir perquè considerem que el "Dret a decidir" és un fet estructural de qualitat democràtica per a qualsevol país i que no el volem només per una única vegada i per a una única pregunta. 
 
A partir d'aquí, les cambres de comerç de Catalunya --14, amb el Consell de Cambres-- conjuntament amb 14 patronals hem signat aquesta setmana el 'Manifest del Far' en Llafranc (Girona) per refermar la nostra adhesió al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. 
 
El manifest consta de tres punts i estableix:
 
1-La nostra total adhesió al Pacte Nacional pel Dret a Decidir i el seu suport incondicional al procés endegat pel nostre Parlament, avalat per una àmplia majoria dels seus disputats, que ha de permetre que els nostres conciutadans puguin, lliurement i democràticament, expressar la seva voluntat sobre el futur del país.
 
2-El nostre compromís de respectar i fer costat a la decisió que prengui el poble de Catalunya, sigui quina sigui.
 
3-La nostra voluntat d'adaptar l'actuació de les nostres empreses a aquesta voluntat, de manera que puguim continguar contribuint al progrés i al benestar de la nostra societat.

Documents relacionats