Mobilització per l'escassa resposta de l'administració davant la crisi

Mobilització per l'escassa resposta de l'administració davant la crisi

Economia

Antoni Abad, president de la patronal Cecot, ha confirmat l’adhesió de l’entitat a l’acte de mobilització del metall català del dimarts 10 de febrer al Palau de Congressos de Catalunya.

02/02/09 · Cecot


La decisió ha estat presa fruït de la gran inquietud de tots els sectors d´activitat catalans que representa, més enllà del metall, i han manifestat en reiterades ocasions la seva preocupació per la situació de crisi sense precedents que travessen la majoria de sectors empresarials i l’escassa resposta de l’administració.

Durant aquest acte, es procedirà a la lectura d’un document reivindicatiu que reculli la situació actual del sector del metall, la necessitat d’apostar per aquest sector de cara al futur i les mesures a implementar per ajudar les empreses. El document serà signat per totes les entitats i gremis del metall i, posteriorment, es divulgarà a tota la societat civil i econòmica.

Antoni Abad representarà, doncs, la patronal multisectorial Cecot en aquesta mobilització i tindrà la representació de la UEM (Unió Empresarial Metal·lúrgica) de la que n’és també president.