Antoni Abad es reuneix amb Daniel Calleja, director d'Empresa i Indústria de la Comissió Europea a Brusel·les

Antoni Abad es reuneix amb Daniel Calleja, director d'Empresa i Indústria de la Comissió Europea a Brusel·les

Fotografia de Calleja, Abad i els seus equips de treball a Brusel·les

Calleja desenvolupa el seu càrrec com a director des de l'any 2012, després d'haver realitzat funcions com a director adjunt en la mateixa àrea d'Empresa i Indústria.

21/01/13 · Cecot


Antoni Abad, president de la patronal Cecot s'ha reunit a Brusel·les amb el director d'Empresa i Indústria de la Comissió Europea, Daniel Calleja, amb l'objectiu de compartir visions, idees, propostes i mesures que beneficiïn el desenvolupament del teixit empresarial als territoris i, en concret, a Catalunya. A la trobada hi han participat membres dels equips de treball de la DGEiI i de la Cecot.

Calleja, durant la seva etapa com a director adjunt de la mateixa àrea es va fer càrrec de les àrees de mercats interns de béns, competitivitat i innovació, així com de turisme, pimes i emprenedors. Entre els objectius de la Direcció General destaquem el d'enfortir la base industrial a Europa fent-la més competitiva i tenint en compte la seva contribució social vers els territoris on està instal·lada. 

Un altre aspecte interessant, des del punt de vista de la Cecot, és l'èmfasi especial que la Direcció General d'Empresa i Indústria de la CE està demostrant per estimular l'emprenedoria i promoure el creixement i consolidació de les pimes. En aquest punt, Abad ha explicat a Calleja totes les accions realitzades per la Cecot per tal d'ajudar a reactivar el teixit empresarial, així com les peticions realitzades al Govern d'Espanya per tal d'impulsar mesures, com la tant esperada Ley del Emprendedor, que ajudin a minimitzar la pressió fiscal per tal de poder reactivar l'economia.

Documents relacionats