CaixaBank, CESCE i la Cecot impulsen a empreses i pimes vallesanes a millorar la recerca de nous clients i el seu finançament

CaixaBank, CESCE i la Cecot impulsen a empreses i pimes vallesanes a millorar la recerca de nous clients i el seu finançament

Fotografia dels ponents durant la sessió informativa a la Cecot

CaixaBank i CESCE col·laboren amb la patronal Cecot en accions formatives complementàries mitjançant tallers, jornades tècniques, sessions de treball, taules rodones i seminaris.

04/12/14 · Cecot


CaixaBank, a través de CaixaEmpresa, la seva xarxa de servei especialitzat per a empreses, Cesce i del Club Financer i Fiscal de la Cecot ha celebrat a Terrassa una sessió de treball dirigida a empreses i pimes interessades en millorar en la recerca de nous clients solvents per al mercat nacional i internacional així com del seu finançament. A aquesta jornada hi han assistit prop més de vint empreses i pimes terrassenques interessades en conèixer les avantatges i modalitats del finançament sense recurs com a palanca de creixement empresarial.

CaixaBank vol crear un espai de comunicació per a dur a terme una posada en comú i un intercanvi d’informació sobre el mercat financer actual vers el finançament aportant una amplia gamma de solucions disponibles per a les empreses i pimes vallesanes. A vegades les empreses posen molts esforços i recursos en la cerca de nous clients i es deixa en un segon terme un factor fonamental com la solvència dels mateixos. La consecució de la venda és molt important al igual que ho és també el seu cobrament per a l’empresa.

L'obertura de la jornada ha anat a càrrec de Ramon Talamàs, president del Club Financer i Fiscal de la Cecot, seguit de Joaquim Montsant (Director Territorial Est) que ha destacat la necessitat de guanyar eficiència en l’activitat comercial de les empreses, incorporant solucions avançades de recerca de clients solvents al mercat nacional i també internacional.

Joaquim Montsant ha presentat un cas pràctic en la recerca de clients al mercat nord-americà.

Durant el transcurs de la sessió, Eugeni Gómez, responsable de Comerç Exterior i Finançament Especialitzat a CaixaBank ha explicat les avantatges i modalitats del finançament sense recurs com a palanca de creixement empresarial. A continuació, Francisco Alba de Caixabank i Susana Pastor de Cesce, han realitzat la cloenda de la sessió mostrant, mitjançant un cas pràctic,  solucions de finançament de Caixabank amb TÍTOLS DE LIQUIDESA de CESCE.

CaixaBank i CESCE col·laboren amb la patronal Cecot per tal d’assegurar l’actualització permanent de coneixements en matèries clau per al funcionament de les empreses, com ara el finançament a llarg termini, els crèdits documentaris, el finançament de les exportacions o els processos d’internacionalització, entre d’altres. Aquestes col·laboracions es realitzen mitjançant accions formatives complementàries com ara tallers, jornades tècniques, sessions de treball, taules rodones i seminaris, amb l’objectiu de promoure la internacionalització de les empreses i pimes catalanes així com d’ impulsar la formació en matèria de finançament entre les empreses adherides a la patronal.

 

CaixaBank, al costat de les empreses

El suport financer a les empreses, tant en la seva activitat internacional com en el negoci en general, és un dels objectius prioritaris de CaixaBank. L’entitat financera ofereix un servei personalitzat a les empreses posant a la seva disposició un equip de gestors de pimes que treballa a tot l’Estat a través d’una xarxa de més de 5.700 oficines i 85 centres d’empreses.

Així mateix, CaixaBank ha iniciat un nou model de relació amb els clients comerços, autònoms, professionals i microempreses, amb l’objectiu d’estar més a prop del seu dia a dia. El programa CaixaNegocis s’adreça a comerços, autònoms, professionals, microempreses i sector agrari amb facturació de fins a un milió d’euros. Actualment, CaixaBank té 1,3 milions de clients en aquest segment, amb una penetració del 30%.

Amb aquest nou model de relació, basat en la proximitat i la innovació, 2.600 gestors de l’entitat es desplacen al negoci dels clients, equipats amb tablets i smartphones, per assessorar i facilitar la gestió financera de la seva empresa des del propi terminal del gestor.

 

CESCE acompanya el creixement de la empresa

CESCE ve acompanyant les empreses en el seu procés de creixement internacional desde fa més de 40 anys, assessorant i cobrint els seus riscos comercials.

Actualment CESCE ja pot aportar tot el seu expertise perquè l’empresa guanyi en eficiència comercial tant al mercat nacional com també l’internacional, per un costat i per l’altre ha desenvolupat innovadores solucions per facilitar el finançament a través dels TÍTOLS DE LIQUIDESA de CESCE. que Caixabank ja està incorporant a la seva proposta financera.

CESCE es la capçalera d’un Grup d’empreses on destaquen INFORMA D&B (informació financera, comercial i de marketing)  i CTI TECNOLOGÍA Y GESTIÓN i té presencia directe a França i Portugal, Brasil, Mèxic, Xile, entre d’altres.

 

Documents relacionats