Cecot Persona i Treball ha participat a la conferència LINKAGE sobre integració laboral organitzada per la Universitat de Barcelona

Cecot Persona i Treball ha participat a la conferència LINKAGE sobre integració laboral organitzada per la Universitat de Barcelona

Logo Fundació Cecot Persona i Treball

LINKAGE promou l'intercanvi de bones pràctiques adreçades a la inclusió de treballadors joves i sèniors.

19/12/13 · Fundació Cecot Persona i Treball


Anna Delclòs, directora de la Fundació Cecot Persona i Treball, va participar divendres passat a la Facultat de Geografia i Història de la conferència final de la iniciativa LINKAGE, en la taula rodona sobre diàleg social i integració laboral dels grups d’edat més vulnerables a la Unió Europea. iniciativa que promou l’intercanvi de bones pràctiques adreçades a la inclusió de treballadors joves i sèniors.

Delclòs va articular la seva participació al voltant de les experiències de la Cecot en projectes d’intermediació laboral adreçats als majors de 45 anys. Projectes com el Transfer of Reinicial Project finançat amb els fons LEONARDO DA VINCI de programes d’aprenentatge al llarg de la vida de la Unió Europea; o els projectes adreçats a la nova pobresa - col·lectiu que sovint inclou persones aturades d’edat avançada - van ser exposats per la directora de la Fundació Cecot Persona i Treball.

D’entre els ponents hi havia investigadors experts en polítiques del treball adreçades a col·lectius d’edat vulnerable provinents de Bèlgica, Finlàndia, Regne Unit i Itàlia en representació d’organismes com Université Libre de Bruxelles, Age Platform Europe, Aston University i Ca´Foscari University of Venice respectivament.

Segons Delclòs “la presència de la Cecot en actes com aquest, posiciona la patronal com a interlocutor i agent socioeconòmic de referència en l’àmbit de polítiques, mesures i programes de caire social”.

Documents relacionats