Patronal catalana Cecot - Cecot Opina

Cecot opina

Patronal catalana Cecot - Cecot opina
Fotografia de grup de l'Assemblea extraordinària electoral Cecot
Editorial

Suport i confiança renovada per una nova etapa

Per fer una bona transició del model econòmic, cal retornar el pes del lideratge al capital productiu per evitar una altra crisi financera. Per aconseguir-ho cal més política, més diàleg i unes administracions més fortes, que no més grans.

Últims articles

  • Infraestructures 23/03/17

   El Vallès, marc de treball entre municipis

   Manel Larrosa, Via Vallès | Membre plataforma FEM Vallès En el nostre entorn del Vallès, de l?ordre de la meitat de la ciutadania treballa o estudia fora del seu municipi.
  • Laboral 22/02/17

   Formació i futur

   David Garrofé, secretari general de la Cecot Diferents estudis publicats per prestigioses universitats, entre elles la d?Oxford, alerten que prop del 50% de les professions actuals hauran desaparegut, com a molt tard, en dues dècades.
  • Competitivitat 16/01/17

   A l'empresa, judici o mediació?

   Asun Cirera, advocada i assessora a la Cecot. Avui més que mai, davant l'actual context polític i social, estem aprenent que la judicialització de determinats conflictes ens porta a un sense sentit o, el pitjor, a un carreró sense sortida.
  • Vendes 28/09/16

   Equips de venda: glamur o metodologia?

   Montserrat Soler, assessora en vendes de la Cecot No fa gaire un empresari compartia amb mi algunes de les seves inquietuds en relació a la xarxa de vendes: Per què uns venedors obtenen resultats molt millors que altres, en similars circumstàncies i condicions?

Cerca d'articles

Destacats

destacats

 • Cecotnomic