Patronal catalana Cecot - Cecot Opina

Cecot opina

Patronal catalana Cecot - Cecot opina
Fotografia de freephotodigital.com
Editorial

Cinquanta-u gols

L'estadística de la lliga espanyola de futbol de primera divisió de la darrera temporada, la 2013-14, aporta la informació de que cinquanta-u gols van ser els que va encaixar l'equip de l'Espanyol en tota la temporada, en la que va quedar catorzè.

Últims articles

  • Fiscalitat i finances 03/07/14

   La veritable reforma fiscal

   Enric Rius, Assessor Financer i Fiscal de la patronal Cecot Tenim un sistema basat en la desconfiança de l'Administració Tributària vers el seu administrat
  • L'entrevista 03/07/14

   Si volem que el cotxe ens duri, l'hem de cuidar

   Pasqual Moya, president del Gremi de Tallers de Reparació d'Automòbils de Terras El president del Gremi de Tallers de Reparació d'Automòbils de Terrassa i Comarca, Pasqual Moya, ens recomana prudència a la carretera quan ens desplacem durant les vacances d'estiu. I també que, abans, un professional revisi el nostre vehicle.
  • Vendes 12/05/14

   "El principal defecto es que no se sabe escuchar"

   Mónica Mendoza, assessora en Vendes "Observé que el mejor vendedor no era el que más técnicas de venta conocía, sino el que transmitía algo diferente"
  • Màrqueting 05/05/14

   Tendències de futur del màrqueting per a Internet

   Santi Rius, assessor de màrqueting online i social media Estem passant al màrqueting de sentiments amb la finalitat de fer viure experiències als usuaris

Cerca d'articles