Patronal catalana Cecot - Cecot Opina

Cecot opina

Patronal catalana Cecot - Cecot opina
Fotografia de freephotodigital.com
Editorial

De qualitat i parcial

De l'evolució de les xifres d'ocupació dels darrers mesos destaca especialment l'increment de la contractació a temps parcial, fet bastant criticat pels sindicats que el consideren ocupació 'de baixa qualitat'.

Últims articles

  • Laboral 06/03/14

   Competències i actituds dels directius actuals

   Anna Delclòs, directora de la Fundació Cecot Persona i Treball En temps de crisi, els departaments de recursos humans s'encaren a problemàtiques creixents extrínseques al quefer diari de l'organització, problemàtiques relacionades amb la vida personal de la plantilla.
  • Vendes 03/02/14

   El perfil del venedor del 2014

   Mónica Mendoza, assessora en Vendes Més que un venedor és un assessor, un partner que ajudi al seu client a créixer. A més de conèixer el producte, el mercat i el competidor, fa ús de la intel·ligència emocional
  • Innovació 21/11/13

   Com tractar les dades dels treballadors per evitar incórrer en costos innecessaris d´LOPD

   Anna Sallés, Assessora jurídica de noves tecnologies de la patronal Cecot S'ha d'evitar guardar els partes d'accidents que identifiquen els treballadors i les dolències...
  • Competitivitat 08/11/13

   Cooperar, una estratègia per competir

   Marcel Prunera, consultor del projecte estratègia-CO Molts dels reptes que les empreses afronten actualment tenen a veure amb el repte del dimensionament.

Cerca d'articles