Patronal catalana Cecot - Cecot Opina

Cecot opina

Patronal catalana Cecot - Cecot opina
Fotografia d'Ignasi Cusidó - Font: Departament d'Ensenyament Generalitat
Editorial

Ignasi Cusidó, premi a l'impuls de l'FP a Catalunya atorgat pel Consell Català de la Formació Professional

El jurat, format pels membres de la Comissió Permanent del Consell, reconeix la trajectòria individual de sis figures destacades de l'FP, entre elles l'empresari i bon amic de la Cecot, Ignasi Cusidó.

Últims articles

  • L'entrevista 28/01/15

   Per què les micro i les pimes no fan ús del saldo per formació?

   Eulàlia Martinez, directora de Fundació Cecot Formació Les empreses petites no disposen d'un perfil intern que s'encarregui de centralitzar els cursos. Les empreses que abans del final d'any no hagin utilitzat el fons, el perdran.
  • L'entrevista 27/01/15

   "Avui, la informàtica és una forma de viure"

   Pedro Gómez, president de l'ASEITEC A l´igual que en el seu moment, fa uns cent anys, ho va ser la indústria, avui la informàtica és "una forma de viure". Ho diu el president de l´Aseitec, Pedro Gómez.
  • Fiscalitat i finances 03/07/14

   La veritable reforma fiscal

   Enric Rius, Assessor Financer i Fiscal de la patronal Cecot Tenim un sistema basat en la desconfiança de l'Administració Tributària vers el seu administrat
  • L'entrevista 03/07/14

   Si volem que el cotxe ens duri, l'hem de cuidar

   Pasqual Moya, president del Gremi de Tallers de Reparació d'Automòbils de Terras El president del Gremi de Tallers de Reparació d'Automòbils de Terrassa i Comarca, Pasqual Moya, ens recomana prudència a la carretera quan ens desplacem durant les vacances d'estiu. I també que, abans, un professional revisi el nostre vehicle.

Cerca d'articles