Joves empresaris de la Cecot, del Centre Metal·lúrgic i del Gremi de Fabricants Tèxtils, junts al Compartim

Joves empresaris de la Cecot, del Centre Metal·lúrgic i del Gremi de Fabricants Tèxtils, junts al Compartim

Fotografia d'alguns participants al Compartim

'Compartim' o networking a la catalana, serveix per incentivar la generació de noves idees de negoci i la col?laboració entre els seus participants.

12/09/13 · Cercle de Joves Empresaris


Divendres passat, el Cercle Cecot de Joves Empresaris va organitzar una jornada relacional sota el títol “Compartim” amb la participació d’una vintena de Joves Empresaris del propi Cercle Cecot, del Centre Metal·lúrgic i del Gremi de Fabricants Tèxtils de Sabadell.

“Compartim” ésuna trobada al voltant d’una taula en la qual els assistents amb el recolzament d’un expert en networking, aprofiten per relacionar-se, creuar opinions i col·laborar en projectes. “Compartim” o networking a la catalana, serveix per incentivar la generació de noves idees de negoci i la col·laboració entre els seus participants.

Dani Puente, president del Cercle Cecot de Joves Empresaris, ha destacat que “aquest acte és un punt de partida per establir nous ponts de relació entre l’empresariat de diferents ciutats amb l’objectiu de cercar sinèrgies i promoure noves oportunitats de negoci entre les empreses”.

L’encarregat de dinamitzar la sessió va ser l’assessor de màrqueting on-line i social media de la Cecot,Santi Rius, qui va comptar amb el recolzament de l’experta en col·laboració empresarial i emprenedoria, Teresa Guix.

Segons Rius, “el networking és la creació i manteniment d’una xarxa de contactes professionals, però el networking col·laboratiu va més enllà ja que cerca la possibilitat de que amb aquests contactes es puguin crear noves oportunitats per les empreses, a la vegada que dona resposta a les problemàtiques de moltes empreses que necessiten obrir-se a nous mercats o trobar socis de negoci per explorar altres possibilitats”.

 

Documents relacionats