Altres avantatges

 • Servei d'Informes Comparatius

  Vols conèixer què fan els teus competidors?

  La Cecot t’ofereix informes comparatius que et permetran contrastar les teves principals dades econòmico-financeres amb les de qualsevol altra empresa.

 • Servei de Bases de dades

  No saps a qui dirigir-te? La Cecot t'ofereix llistats d'empreses.

  Amb el Servei de Bases de dades que t'ofereix la Cecot podràs accedir a les dades de les empreses que necessitis per poder realitzar accions comercials, accions de televenda, etc.

 • Servei d'Assessorament en Productes Financers

  Necessites finançament per fer front a un projecte o inversió? Vols exportar el teu negoci? La Cecot t’apropa el crèdit que necessites!

 • Registre d'Empreses Acreditades de Catalunya (REA)

  S’hi han d’inscriure totes les empreses amb domicili social a Catalunya, que vulguin ser contractades o subcontractades, per treballar amb una obra de construcció. Els promotors immobiliaris i autònoms sense treballadors, no tenen l’obligació de fer aquest tràmit.

 • Certificats digitals i signatura electrònica

  El Certificat Digital és una eina que us permet signar tràmits amb validesa legal a la administració pública, així com signar documents privats (projectes, estudis, etc) dotant-los de validesa legal pertinen.

 • Servei stop morosos

  Per ajudar-te a guanyar liquiditat, et presentem el nou Servei de Reclamacio de Deutes.

  El Servei de Reclamacio de Deutes es basa en el Procediment Monitori i serveix per recuperar impagaments de fins a 250.000€.

  Sin necessites més informació, posa’t en contacte amb nosaltres:


  Sra. Cristina Sala
  de 9.00 h a 13.00 h
  stopmorosos@cecot.org
  Telèfon: 93 736 11 18

   

 • Cessió i lloguer d'espais

  Un dels serveis que ofereix la Cecot és la cessió o el lloguer de les sales de l’entitat per tal que es puguin fer reunions, sessions informatives, conferències, etc.,

 • Servei de Recuperació del Cèntim Sanitari

  El Tribunal de Justícia de la Unió Europea ha declarat il·legal l’Impost sobre la Venda Minorista de determinats Hidrocarburs, conegut com el cèntim sanitari. Aquesta resolució confirma el dret de tot contribuent a recuperar l’impost satisfet per a l’adquisició d’hidrocarburs. Es poden reclamar 48 euros per cada miler de litres de combustible adquirits a Catalunya , més els interessos de demora.

 • Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC)

  Dona una resposta  ràpida i econòmica als teus conflictes o controvèrsies, utilitza el servei d’arbitratge del TATC.