Música per a establiments comercials Música per a establiments comercials

Et presentem l'alternativa a l'SGAE. Ja ets lliure d'escollir la millor música pel teu establiment i pagar menys en drets d'autor.

 

Hem signat un acord amb MusicGates per a poder oferir-te, a través de Soundreef, una selecció musical de gran qualitat amb més de 200.000 cançons i 11 canals musicals amb drets d’autor.

Soundreef és un operador privat que t’ofereix una alternativa vàlida als cànons que actualment estàs pagant a l’SGAE o d’altres societats de gestió col·lectiva*.

Disposa de tota la música a partir de 150€/any

Si vols deixar de pagar els cànons a l’SGAE, disposar de la millor música i estalviar fins un 50%, demana’ns el teu pressupost omplint el formulari. Un cop aprovat el pressupost i signat el conveni:

 • Cadascun dels teus punts de venda rebrà un certificat Soundreef que demostra que estàs exempt de pagament a l’SGAE i un adhesiu perquè el puguis posar en l’aparador.
 • Telèfon gratuït d’atenció i assessorament legal per resoldre possibles incidències amb l’SGAE o altres gestores.

 

 

*Soundreef treballa en tota Europa desenvolupant la seva activitat en total legalitat i transparència, complint amb les decisions de la Comissió Europea (Antitrust: IP/08/1165 Brussel·les, 16 de juliol de 2008).

 

Contacte per a més informació:

93 736 60 00

acordsidescomptes@cecot.org

Música per a establiments comercials