Assegurança de crèdit Assegurança de crèdit

Vols saber el risc d’impagament que té la teva cartera de clients ?

Gràcies a l’acord amb la Cecot, CESCE t’ofereix gratuïtament i sense compromís, una anàlisi de la teva cartera de clients per determinar el teu nivell d’exposició al risc comercial, amb càlcul de possibilitat d’incompliment i estimació econòmica de les pèrdues per impagaments.

Avantatges d’assegurar les teves vendes amb CESCE:

• Sistema de qualificació per rating de solvència que et permet conèixer l’exposició al risc de la cartera i decidir estratègicament on concentrar les teves vendes.

Sistema d’alerta de la possibilitat d’impagament de la teva cartera de clients, mitjançant el nou model de Scoring Predictiu i de l’anàlisi i seguiment de més de 700.000 deutors dels que CESCE te informació. Podràs veure com es comporten els teus clients amb altres proveïdors del mateix sector. 

• Conèixer millor el mercat: CESCE et facilita l’accès a les seves bases de dades d’empreses per ajudar-te a cercar nous clients, coneixent des del primer moment la seva solvència.

• El més ajustat a la qualitat del teu risc: CESCE és l’única empresa que calcula el preu de l’assegurança en funció de la possibilitat d’impagament dels teus clients, de manera que et costarà menys per a aquells clients amb menys probabilitat d’impagament.

• Seguiment del risc: amb el sistema de vigilància contínua de CESCE, t’ajudaran a prevenir impagaments CESCE analitza el comportament de pagament de la teva cartera de deutors, el que permet optimitzar els terminis de cobrament.

• Finançament: a través del seu Certificat d’assegurança, CESCE et facilita la negociació del finançament de les teves factures amb les principals entitats financeres.

• Gestió de recobrament: en cas d’impagament, CESCE realitza la gestió de recobrament del deute, a través de la seva extensa xarxa d’experts en el recobrament en tot el món.

 • Indemnització: CESCE té el termini d'indemnització més curt del mercat, només 2 mesos

 Contracta ara l'assegurança de crèdit de CESCE i assegura les teves vendes ! 


Posa't en contacte amb el Departament d'Acords i Descomptes i en breu un gestor de CESCE es posarà en contacte amb tu .

 

Contacte per a més informació:

93 736 60 00

acordsidescomptes@cecot.org