Informes comercials Informes comercials

Minimitza el risc comercial de la teva empresa amb les millors tarifes i condicions.

INFORMA D&B s'ha convertit en el líder en la venda d'informació d'empreses per a empreses, ajudant als seus clients en la presa de decisions comercials, en la recerca de nous clients i en la gestió de les seves carteres de clients, prospectes i proveïdors.

 

INFORMA D&B t'ofereix la informació comercial d'una empresa per establir les teves relacions comercials o per conèixer millor aquelles empreses que ja són els teus clients, proveïdors o competència. Conté informació provinent de diverses fonts públiques, com el BORME, premsa, registres oficials, així com informació provinent dels dipòsits de comptes.

 

 Avantatges de l'acord entre la Cecot i INFORMA D&B :

 

- PRIMER INFORME GRATUIT . Visita comercial amb demo real i en el cas de la Base d'Informes Comercials espanyola, 2 informes gratuits.

 - 10 % DESCOMPTE a tots els serveis d'INFORMA D&B . Per al servei d'Informació Comercial, tant en informes nacionals com extrangers, s'oferirà un dte. sobre els preus de la tarifa pública.

 - FLEXIBILITAT EN LA CONTRACTACIÓ. Estudi de les necessitats de l'empresa per tal d'adaptar la contractació de la quantitat d'informes, millorant les condicions generals d'INFORMA D&B. 

- CONDICIONS ESPECIALS A LA TARIFA PLANA ANUAL . Possibilitat d'establir una quota mínima mensual inferior a la quota mínima establerta a la modalitat de Contracte Open per a clients no associats.

 - SERVEI D'ALERTES GRATUIT SENSE COMPRA PRÈVIA DELS INFORMES - Els clients d'INFORMA D&B sota l'acord de la Cecot podran carregar un fitxer de cifs d'empreses espanyoles sense necessitat de comprar prèviament els informes. D'aquesta manera podran fer seguiment diari dels seus clients, proveïdors o competidors sense compromís de compra d'informes. ( INFORMA D&B carrega una mitja diària de 250.000 noves dades a la seva Base Nacional ).

 - FORMACIÓ. L'alta de client inclou un curset de formació per als usuaris, utilitzant informes reals d'empreses espanyoles. En el cas d'empreses internacionals ( més de 250 milions d'informes on-line a 220 països de tot el món ) es mostrarà un exemple.

 

* Aquestes condicions s'aplicaran a nous clients d'INFORMA D&B.

Per a les empreses que ja siguin clients, el gestor comercial d'INFORMA D&B farà una revisió de les condicions actuals i  valorarà la possibilitat  d'aplicar les condicions acordades per a les empreses associades a la Cecot.

 

 

Contacte per a més informació:

93 736 60 00

acordsidescomptes@cecot.org