Aparcaments Aparcaments

La Cecot i Saba  t'ofereixen promocions i descomptes exclusius de fins al 15% en els teus estacionaments.

La qualitat de les instal·lacions, l’experiència del seu equip humà i la vocació de servei al client situen a Saba com a empresa de referència del seu sector a Espanya, essent a la vegada un dels cinc grups europeus més grans.

La Cecot ha arribat a un acord amb Saba aparcaments perquè puguis beneficiar-te de grans avantatges i descomptes en els teus estacionaments.

 

Avantatges de l'acord amb Saba aparcaments*: 
 
  • TARIFA ABONAMENT : Fins al 15% Descompte en la contractació de nous abonaments. No serà necessari contractar un número mínim d'abonaments . Oferta condicionada a la disponibilitat de l'aparcament.
  • TARIFA ESTADA : 7% Descompte sobre el preu de tarifa da cada aparcament SABA , quan s'utilitzi com a mitjà de pagament un Via T.

 

Com gaudir dels descomptes i promocions?

 
  • Avantatges ABONAMENTS : Envia un email a acordsidescomptes@cecot.org sol.licitant el certificat que caldrà presentar al pàrking on es tramiti la contractació del nou abonament o la compra dels vals

 

 

*Promoció aplicable a tots els aparcaments Saba d’Espanya i BAMSA a excepció de: Illa Diagonal, Constança, Andrea Doria, Cosmocaixa, Torre Sevilla, Aeroports (AENA), Estacions de tren (ADIF), CIM Vallés . Oferta condicionada a disponibilitat de l’aparcament. 

 

 

Contacte per a més informació:

Telèfon: 93 736 60 00

email: acordsidescomptes@cecot.org