Preguntes freqüents Preguntes freqüents

1. Qui pot beneficiar-se de les promocions ofertades al PartnerShop ?

Se'n poden beneficiar totes les empreses associades així com els seus treballadors, familiars i amics

 

2. Quantes ofertes puc publicar al PartnerShop ?

Pots publicar tants anuncis com vulguis. Només tindràs que pagar l'alta a la plataforma de descomptes i maquetació de l'anunci i el publicarem durant 1 any. El cost de la renovació són 25 €.

Durant la publicació pots fer canvis de la promoció sense cap cost.

Si les teves ofertes són de curta durada i necessites publicar-ne diferents al llarg del mes et podem oferir l'eina adequada. Contacta'ns i t'explicarem com fer-ho.

 

3. Si no sóc associat puc publicar la meva oferta?

Aquest servei és exclusiu per a empreses associades . Si la teva empresa vol formar part de la Cecot t'informarem sense cap compromís.

 

4. De quina manera hauré de vendre el meu producte o servei?

Tens 3 opcions:

* Mitjançant un cupó que s'imprimeix el consumidor ( empresa o persona) i el presenta a la teva botiga o oficines. Allà se li farà un descompte, regal, oferta especial... en el moment de fer la seva compra. El cupó anirà personalitzat amb el nom de la persona i si t'interessa també pot anar personalitzat amb un codi de barres.

* Mitjançant compra online. Adreçarem el consumidor  ( empresa o persona ) al teu e-commerce. Només caldrà que ens facilitis un codi promocional per tal que el puguin fer servir per obtenir les condicions especials.

* MItjançant telèfon o email. El consumidor ( empresa o persona ) només s'haurà de presentar com a usuari del PartnerShop quan s'adreci a l'empresa ofertant.

 

 

 

 

 

 

 

PartnerShop