Vueling i LATAM Airlines signen un acord que impulsarà les connexions entre Barcelona i São Paulo Vueling i LATAM Airlines signen un acord que impulsarà les connexions entre Barcelona i São Paulo

Els passatgers de la major aerolínia de Llatinoamèrica, LATAM Airlines, ja poden beneficiar-se dels 147 destinacions directes que ofereix Vueling a Europa, Orient Mitjà i Àfrica, a través de la seva hub a Barcelona

Barcelona, 12 de maig de 2016 – Vueling i LATAM Airlines han divulgat avui un acord de connexió que contribuirà a impulsar els vols de llarg radi des de l'Aeroport de Barcelona i reforçar així la posició del Prat com a punt d'entrada per als passatgers que viatgen des d'i cap a la ciutat de São Paulo, Brasil.

 

El nou acord, que ja està actiu en tots els canals de vendes de LATAM Airlines, permetrà als passatgers de l'aerolínia ampliar l'oferta de vols a Europa, Orient Mitjà i Àfrica, amb punt de connexió a Barcelona, gràcies als 147 destinacions de curt i mig radi que Vueling opera des de la seva base principal en l'aeroport del Prat. A més, l'acord permet als passatgers viatjar amb un únic bitllet i recollir l'equipatge directament en la destinació final.


LATAM Airlines, que opera des de la Terminal 1 de l'aeroport del Prat des d'octubre del 2015, compta actualment amb quatre vols setmanals entre la capital catalana i la ciutat de São Paulo. A partir del mes de juny augmentarà la seva oferta a un vol diari, operat amb una aeronau Boeing 767 amb capacitat per 221 passatgers.

 

Llegir més