Vueling modernitza la seva flota i renova els interiors de tots els seus avions Vueling modernitza la seva flota i renova els interiors de tots els seus avions

Vueling continua amb el procés de la renovació de la seva flota. Per a inicis de la temporada d'estiu de 2019, la companyia comptarà ja amb 17 A320neo. S'han instal·lat butaques que ofereixen un major confort, entrades USB en tots els seients i endolls

Barcelona, 6 de juny de 2019. – L'any passat 2018 es va presentar un dels projectes més estratègics fins avui, anomenat Vueling For You. Aquest pla té com a objectiu convertir a Vueling, d'aquí al 2023, en l'aerolínia número u quant a servei i atenció al client d'Europa, dins del seu segment.

 

Com a part d'aquest pla, la companyia ha finalitzat ja amb èxit la renovació i homogeneïtzació dels interiors de cabina de tots els avions gràcies a l'esforç coordinat de totes les àrees de la companyia.

 

Una de les prioritats de l'aerolínia és la renovació progressiva de la seva flota, conformada íntegrament per aeronaus de la família de l'Airbus A320. En aquest sentit, Vueling continua avançant amb la incorporació dels A320neo, l'última generació que representa una millora substancial tan en termes de confort per als passatgers com des del punt de vista mediambiental, oferint una reducció acústica de fins a un 50% i reduint les emissions de CO2 un 15%. El primer avió es va incorporar al setembre de 2018 per a aquest estiu la companyia comptarà ja amb 17 unitats d'aquest model.

 

La modernització de les cabines de passatgers s'ha desenvolupat entre els anys 2017 i 2019, amb l'objectiu d'oferir una experiència a bord més còmoda i funcional. En concret, s'han substituït els seients de totes les aeronaus per una versió més nova i confortable –model Slim Seats SL350 de Recaro- i que, a més, generen una major sensació de comoditat gràcies a un espai superior entre seients. Afegit a això, s'han instal·lat també entrades USB en tots els seients, així com endolls de 220 volts en les primeres quatre -denominades Space One i Space Plus.

 

Full de ruta: 2017-2023

El pla Vueling For You íntegrament està dividit en quatre fases compreses entre els anys 2017 i 2023. La primera d'elles es va desenvolupar entre els anys 2017-2018 i es va focalitzar a agilitar els processos més bàsics, com el redisseny de les experiències en els aeroports i a bord; la renovació i millora de l'oferta comercial; o una millora del sistema de interactuació i gestió dels clients a través dels canals digitals. Finalitzada amb èxit, entre els anys 2019-2020 es durà a terme la segona fase, centrada en la digitalització.

 

Durant la tercera fase, la companyia continuarà treballant el procés de simplificació de les gestions en els aeroports, de manera que el client disposi de les eines necessàries per a gestionar el seu propi viatge en cas de produir-se qualsevol tipus d'incidència.

 

Més endavant, a partir de 2021, donarà començament la quarta fase, on l'estratègia se centrarà en oferir als clients una experiència única i personalitzada sobre la base dels seus requeriments i necessitats. En paraules de Calum Laming, Director de Client de Vueling, “la millora constant de la satisfacció dels nostres clients és una absoluta prioritat per a nosaltres, és l'objectiu que estem perseguint cada dia i la raó que hi ha darrere de les nostres decisions. En el nostre full de ruta l'objectiu continua sent clar i ferm: volem arribar a l'any 2023 com la companyia aèria de referència a Europa amb la millor experiència de client en el segment low-cost”.


En termes econòmics, i com ja es va avançar durant la presentació d'aquest projecte, Vueling ha compromès una inversió entre els anys 2017 i 2019 de més de 70 milions d'euros per al pla Vueling For You.

 

Sobre Vueling

Vueling, companyia pertanyent al grup IAG, és una de les principals aerolínies low-cost a Europa, amb lideratge en els aeroports de Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, Bilbao, Galícia, Astúries o Florència, entre altres. La companyia opera 120 destinacions de curt i mitjà radi a Europa, Nord d'Àfrica i Orient Pròxim, que són operades amb una flota que estarà conformada en aquest 2019 per 120 avions dels models Airbus A319, A320, A320neo i A321.