El nostre principal objectiu: la satisfacció del client El nostre principal objectiu: la satisfacció del client

A Vueling vam començar l?any 2017 amb el compromís de posar el client al centre de totes les nostres decisions i des d?aleshores hem dedicat els nostres recursos a aquesta finalitat dins d?un pla de desenvolupament que anomenem NEXT. Gràcies a això, la co

2018: Augmentem (més) la nostra presència al mercat domèstic

Aquest 2018 ve marcat per ser l’any de la tornada al creixement de Vueling. La companyia augmentarà la seva flota fins als 112 avions. Quatre aparells es basaran a l’Aeroport de Barcelona-El Prat, arribant a un total de 52 aeronaus al principal centre d’operacions de la companyia. Un altre avió es destinarà a la base de Mallorca, que suma una flota de quatre avions i, de la mateixa manera, s’afegirà un quart avió a l’Aeroport de Bilbao, on Vueling es líder amb prop d’un 40% de la quota de mercat.

 

Resultats anuals d’IAG el 2017

 

IAG ha presentat els seus resultats anuals de l’any 2017, amb un balanç molt positiu. El grup format per Vueling, British Airways, Iberia, Aer Lingus i Level, ha reportat un benefici de les operacions de 3.015 milions d’euros abans de les partides excepcionals, el que comporta un augment del 18,9% respecte l’any anterior. Pel que fa a Vueling, ha obtingut un benefici de les operacions de 188 milions d’euros abans de les partides excepcionals, en comparació amb el benefici de 60 milions que vàrem registrar el 2016.