RETAILcat presenta al Parlament les esmenes a la Llei de Comerç

  • RETAILcat
  • 24/04/17
  • 11:30 h
  • Parlament de Catalunya - davant Sala 4

Aquest dilluns, 24 d'abril, RETAILcat, organització empresarial representativa del comerç i del retail a Catalunya, presentarà al Parlament, les esmenes consensuades per tots els seus membres, a la nova llei del comerç, serveis i fires de Catalunya, aprovada pel Govern.

 

Totes les esmenes han estat treballades sota el prisma de la nova realitat comercial actual i en previsió dels futurs canvis, presumibles en un sector dinàmic, competitiu i en constant transformació com és el del retail. D'acord a tot plegat, RETAILcat, vol una llei de comerç on es plantegi amb claredat el model BID per a la gestió dels eixos urbans compactes, i en la que es reculli, també, una regulació específica per al comerç online. Altres esmenes seran les relacionades amb els articles de la Llei referents a horaris comercials, rebaixes i municipis turístics.

 

Joan Carles Calbet, president de RETAILcat serà l'encarregat de presentar, primer, davant els parlamentaris totes aquestes esmenes i també d'atendre als mitjans de comunicació a la finalització de la compareixença, a les 11,30h, al mateix Parlament.

 

Els periodistes sense acreditació habitual al Parlament n’han de demanar una a premsa@parlament.cat. A la sol·licitud hi han de fer constar el nom i els cognoms, el número de DNI o passaport i el mitjà per al qual treballen. El Parlament només tramitarà les peticions enviades des del correu corporatiu del mitjà.

 

Sobre RETAILcat

RETAILcat representa 30.000 establiments comercials repartits per tot el territori català (un 30%), que dóna feina a 230.000 treballadors, gairebé el 50% de treballadors del retail de Catalunya,  representant conjuntament el 7% del PIB.

 

+info:RETAILcat – Premsa: Susanna Cuadras. Tel. 647365640 / comunicacio@retailcat.org

Documents relacionats

Terrassa, 21/04/2017 Cecot Comerç

Informació facilitada per Cecot Comerç

Tel. 93 736 11 08