Fòrum Cecot

Patronal catalana Cecot - Fòrum Cecot
Fòrum Cecot

El Fòrum Cecot es crea per ser el marc més adient per analitzar la situació econòmica i empresarial, reflexionar sobre nous models de gestió, donar a conèixer les línies d'actuació de les administracions públiques, entre d'altres, amb l'objectiu de contribuir a complementar la formació de persones que puguin liderar i gestionar organitzacions competitives en el marc d'una economia globalitzada i en l'era de la societat del coneixement.

Les sessions del Fòrum combinen diversos formats: conferències amb ponents de renom en les diferents àrees; xerrades amb la intervenció d'un expert en una àrea concreta i amb l’experiència d'una empresa que ha aplicat una idea, mètode o una experiència innovadora; taules rodones, formades per experts en un tema que possibilita el debat i el contrast d'opinions entre els assistents. 
Agenda de actividades


     
  página  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Siguiente página  
 • Acte de presentació El Vallès, motor productiu del Sud d'Europa

  Fecha
  23/02/2017
  Hora
  18:00 h
  Lugar
  Cecot - c. Sant Pau, 6 - Terrassa

  En aquesta sessió es presentaran els eixos clau en infraestructures, mobilitat, polígons industrials, qualificació de les persones i competència per dinamitzar el territori que proposa FEM VALLES.

 • Perspectives econòmiques 2017

  Fecha
  14/02/2017
  Hora
  18:30 h
  Lugar
  Cecot - C. Sant Pau, 6 - 08221 Terrassa

  El Fòrum Cecot us convida a la conferència Perspectives econòmiques 2017 a càrrec del Sr. Pere Aragonés, secretari d'Economia de la Generalitat de Catalunya, qui ens explicarà les previsions per a l'economia catalana, així com les prioritats dels pressupostos generals de la Generalitat per aquest exercici.

  També comptarem amb la intervenció del Sr. Guillem López Casasnovas, professor d'econòmiques de la Universitat Pompeu Fabra, qui farà un repàs de les previsions d'evolució macroeconòmica per al 2017 en el nostre entorn mundial, europeu i estatal. 

 • Col·laboració publicoprivada. Una oportunitat de present i de futur.

  Fecha
  02/02/2017
  Hora
  18:00 h
  Lugar
  Cecot - c. Sant Pau, 6 - Terrassa

  El context d’aquesta conferència és el procés participatiu instat per l’Ajuntament de Terrassa amb la finalitat de promoure el debat vers el model de gestió del servei públic de l’aigua a la ciutat. En aquest sentit, la Cecot i la Cambra de Comerç organitzen aquest acte per ressaltar la rellevància de la col·laboració publicoprivada per impulsar els reptes que les ciutats tenen vers la demanda i necessitats de serveis de la societat per tal de contribuir a difondre una visió d’alternativa vàlida i de futur, també per a la gestió eficaç i eficient del servei públic. 

  Els ponents seran :

  Mònica Reig Majoral, Directora del Centre de Governança Pública ESADE

  Miquel Rodriguez Planas, Gerent del Public -Private Sector Research Center (IESE Business School / United Nations. UNECE)

  Programa:

  18.00 h Recepció dels assistents
  18.15 h Benvinguda institucional.
                 Intervenció del Sr. Antoni Abad, president de Cecot

                 La Sra. Itziar Gonzàlez, comissionada per a la cooperació ciutadana de l'Ajuntament de Terrassa, intervé per fer una breu presentació del Debat sobre el servei públic de l'aigua de Terrassa. 

                  Presentació dels ponents a càrrec del Sr. Josep Prats, director gerent de la Cambra de  Comerç de Terrassa.

  18.30 h Intervenció de Mònica Reig Majoral.
                    Directora associada del Centre de Governança Pública ESADE

  18.55 h Intervenció de Miquel Rodríguez Planas.
                    Gerent del Public - Private Sector Research Center (IESE Business School / United Nations. UNECE)

  19.20 h Col·loqui

  19.45 h Cloenda


Destacats

destacats