Patronal catalana Cecot -
Fòrum Cecot

El Fòrum Cecot es crea per ser el marc més adient per analitzar la situació econòmica i empresarial, reflexionar sobre nous models de gestió, donar a conèixer les línies d'actuació de les administracions públiques, entre d'altres, amb l'objectiu de contribuir a complementar la formació de persones que puguin liderar i gestionar organitzacions competitives en el marc d'una economia globalitzada i en l'era de la societat del coneixement.

Les sessions del Fòrum combinen diversos formats: conferències amb ponents de renom en les diferents àrees; xerrades amb la intervenció d'un expert en una àrea concreta i amb l’experiència d'una empresa que ha aplicat una idea, mètode o una experiència innovadora; taules rodones, formades per experts en un tema que possibilita el debat i el contrast d'opinions entre els assistents. 
Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  
 • Perspectives econòmiques 2011

  Data
  24/03/2011
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa.

  El Fòrum Cecot us convida a la conferència "Perspectives econòmiques 2011" a càrrec del Sr. Josep Canalias, sotsdirector general de Banc Sabadell i director territorial de Catalunya.

  Veure la convocatòria.

   
   

 • Presentació del llibre:

  Data
  17/02/2011
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

  El Fòrum Cecot us convida a la presentació del llibre "España, capital Paris. Origen y apoteosis del Estado radial: del Madrid sede cortesana a la capital total", a càrrec del Sr. Germà Bel i Queralt, catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat de Barcelona i reconegut expert en polítiques referents a infraestructures.
   

  Veure la convocatòria.
   

 • Anticipa't: atrau el talent i el consum dels joves

  Data
  14/09/2010
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de sant pau, 6, de Terrassa

  La Sra. Helène Olsson, directora de Kairos Future España, consultora i experta en màrqueting i management, ens presentarà un informe sobre les noves generacions i ens donarà consells sobre què hem de fer per atraure el talent dels joves cap a les nostres empreses i per captar el seu consum.
  Veure la convocatòria.