Patronal catalana Cecot -
Fòrum Cecot

El Fòrum Cecot es crea per ser el marc més adient per analitzar la situació econòmica i empresarial, reflexionar sobre nous models de gestió, donar a conèixer les línies d'actuació de les administracions públiques, entre d'altres, amb l'objectiu de contribuir a complementar la formació de persones que puguin liderar i gestionar organitzacions competitives en el marc d'una economia globalitzada i en l'era de la societat del coneixement.

Les sessions del Fòrum combinen diversos formats: conferències amb ponents de renom en les diferents àrees; xerrades amb la intervenció d'un expert en una àrea concreta i amb l’experiència d'una empresa que ha aplicat una idea, mètode o una experiència innovadora; taules rodones, formades per experts en un tema que possibilita el debat i el contrast d'opinions entre els assistents. 
Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  
 • Fòrum Cecot : Si tens una idea, segueix-la

  Data
  05/02/2013
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Cecot | Sant Pau, núm. 6 | 08221 Terrassa (Barcelona)

  Fòrum Cecot us convida a la conferència "Si tens una idea, segueix-la" a càrrec de Pau García Milà, jove empresari i emprenedor des dels 17 anys.

  En Pau parlarà de com reinventar-se, sobreviure i tirar endavant en moments de crisi i difícils, com els que vivim. Sembla ser que emprendre vol dir començar una cosa nova, però, per què no reinventar allò que tenim? Només cal esforç i il•lusió.
   

 • Perspectives econòmiques 2013

  Data
  29/01/2013
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Cecot | Sant Pau, núm. 6 | 08221 Terrassa (Barcelona)

  El Fòrum Cecot us convida a la conferència "Perspectives econòmiques al 2013" a  a càrrec del Sr. Josep Oliver, Catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona.

  Veure convocatòria.

 • Mediació empresarial: com resoldre els conflictes a l'empresa sense perdre temps ni diners

  Data
  15/11/2012
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6, de Terrassa

  L’aparició del conflicte és un fet inevitable en les relacions entre persones, entre comunitats, entre col·lectius, entre empreses i en qualsevol interacció humana. Això és natural i no és negatiu. El que cal evitar és que aquests siguin una font de problemes, despeses i pèrdues.

  En aquesta sessió coneixerem què és la mediació empresarial i veurem com és un mètode alternatiu eficaç, ràpid i econòmic per gestionar i resoldre els conflictes en l’àmbit de l’empresa i que ara ja té reconeixement legal per la recentment aprovada Llei 5/2012 de Mediació en assumptes civils i mercantils.

  El format de la sessió està pensat perquè els assistents coneguin la mediació empresarial d’una forma pràctica i participativa, amb un màxim de 25 persones.

  Ponents:

  Càrol Mallo: mediadora i pedagoga. Màster en Gestió i Resolució de Conflictes i mediadora habilitada pel Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

  Josep Solà: mediador i enginyer tècnic industrial. Màster en Gestió i Resolució de Conflictes i postgrau en Mediació.

  Cristóbal Barea: mediador i advocat. Màster en gestió i resolució de conflictes: mediació.

  Tots dos formen part de l'equip de professionals de mass mediadors associats, formats en el camp de la gestió i la resolució de conflictes i específicament en la mediació, amb experiència diversa en el sector públic i privat, tant industrial com de serveis.