Patronal catalana Cecot -
Fòrum Cecot

El Fòrum Cecot es crea per ser el marc més adient per analitzar la situació econòmica i empresarial, reflexionar sobre nous models de gestió, donar a conèixer les línies d'actuació de les administracions públiques, entre d'altres, amb l'objectiu de contribuir a complementar la formació de persones que puguin liderar i gestionar organitzacions competitives en el marc d'una economia globalitzada i en l'era de la societat del coneixement.

Les sessions del Fòrum combinen diversos formats: conferències amb ponents de renom en les diferents àrees; xerrades amb la intervenció d'un expert en una àrea concreta i amb l’experiència d'una empresa que ha aplicat una idea, mètode o una experiència innovadora; taules rodones, formades per experts en un tema que possibilita el debat i el contrast d'opinions entre els assistents. 
Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  
 • Perspectives econòmiques 2014

  Data
  28/01/2014
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  c. Sant Pau, 6 -08221 Terrassa

  El Fòrum Cecot us convida a la conferència "Perspectives econòmiques al 2014" a  a càrrec del Sr. Santiago Niño Becerra, Catedràtic d’Estructura Econòmica de la Universitat Ramon Llull. de Barcelona.

  Veure convocatòria.

 • Convergència fiscal. Anàlisi de la política impositiva a la Unió Europea.

  Data
  29/10/2013
  Hora
  09:30 h
  Lloc
  Cecot c. Sant Pau, 6 - 08221 Terrassa

  L'impacte de la legislació europea en les nostres vides cada vegada és més important i en l'àmbit econòmic molt especial. Davant la crisi pressupostària imperant, i atès que els organismes comunitaris treballen amb l’horitzó del 2020, resulta molt important poder saber quina és la seva projecció de futur.

  Si els estats membres cedeixen la sobirania al Banc Central Europeu, quins seran els límits? En cas d’unificació dels impostos quina serà la línia d’actuació i qui la marcarà?.

  Aquestes i d’altres preguntes son les que intentarem respondre. En definitiva, conèixer i saber quines son les línies de futur que avui es planteja la Unió Europea.

  Veure la convocatòria.

 • Fòrum Cecot : Por fin lunes! La integració de treball i valors

  Data
  09/09/2013
  Hora
  19:00 h
  Lloc
  Patronal Cecot (c. Sant Pau, 6 - Terrassa)

  El Fòrum Cecot us convida a la conferència "La integració de treball i valors" a càrrec del Sr. Jonh D. Beckett, autor del llibre Por fin lunes! i president de R.W. Beckett Corporation. 

  Veure la convocatòria.