Patronal catalana Cecot -
Fòrum Cecot

El Fòrum Cecot es crea per ser el marc més adient per analitzar la situació econòmica i empresarial, reflexionar sobre nous models de gestió, donar a conèixer les línies d'actuació de les administracions públiques, entre d'altres, amb l'objectiu de contribuir a complementar la formació de persones que puguin liderar i gestionar organitzacions competitives en el marc d'una economia globalitzada i en l'era de la societat del coneixement.

Les sessions del Fòrum combinen diversos formats: conferències amb ponents de renom en les diferents àrees; xerrades amb la intervenció d'un expert en una àrea concreta i amb l’experiència d'una empresa que ha aplicat una idea, mètode o una experiència innovadora; taules rodones, formades per experts en un tema que possibilita el debat i el contrast d'opinions entre els assistents. 
Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  
 • Fòrum Cecot : Perspectives econòmiques 2015

  Data
  13/01/2015
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Cecot - c. Sant Pau, 6 - Terrassa

  El Fòrum Cecot us convida a la conferència "Perspectives econòmiques 2015" a càrrec del Sr. Josep Maria Gay de Liébana, Doctor en Administració d'Empreses i en Economia Financera i Comptabiltiat.

  L'acte tindrà lloc el dimarts 13 de gener de 2015 a dos quarts de set de la tarda i serà presidit pel Sr. Antoni Abad, president de Cecot.

   

  Si voleu assistir-hi, cal que empleu aquest formulari.

   

  Les places son limitades a la capacitat de la sala i per rigurós ordre d'inscripció.

   


   

 • Cooperació i coneixement: claus per al desenvolupament local en un món global

  Data
  26/05/2014
  Hora
  19:00 h
  Lloc
  Cecot c. Sant Pau, 6 - 08221 Terrassa

  El Fòrum Cecot us convida a la conferència "Cooperació i coneixement : claus per al desenvolupament local en un món global", que anirà a càrrec del Sr. Àngel Simón, president d'AGBAR.

  L'acte serà presidit pel Sr. Antoni Abad, president de Cecot, i tindrà lloc el dilluns 26 de maig a les set de la tarda a la seu de Cecot - c. Sant Pau, 6 - de Terrassa.

  Si voleu assistir-hi, cal que empleu el formulari adjunt. 

  Les places son limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció. 

 • Àlex Cruz, president de Vueling Airlines.

  Data
  05/02/2014
  Hora
  12:30 h
  Lloc
  Cecot c. Sant Pau, 6 - 08221 Terrassa

  El Fòrum Cecot us convida a la conferència "L'aviació comercial a Catalunya. Un primer objectiu ben assolit" a  a càrrec del Sr. Àlex Cruz, President de Vueling Airlines.

  Veure convocatòria.