Patronal catalana Cecot -
Fòrum Cecot

El Fòrum Cecot es crea per ser el marc més adient per analitzar la situació econòmica i empresarial, reflexionar sobre nous models de gestió, donar a conèixer les línies d'actuació de les administracions públiques, entre d'altres, amb l'objectiu de contribuir a complementar la formació de persones que puguin liderar i gestionar organitzacions competitives en el marc d'una economia globalitzada i en l'era de la societat del coneixement.

Les sessions del Fòrum combinen diversos formats: conferències amb ponents de renom en les diferents àrees; xerrades amb la intervenció d'un expert en una àrea concreta i amb l’experiència d'una empresa que ha aplicat una idea, mètode o una experiència innovadora; taules rodones, formades per experts en un tema que possibilita el debat i el contrast d'opinions entre els assistents. 
Agenda d'activitats


Grup anterior  Pàgina anterior 
  pàgina  11

   
 • Sistema integral de qualificacions professionals

  Data
  24/03/2010
  Hora
  09:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa

  El Sistema Integrat de Qualificacions i Formació Professional té com a finalitat millorar la competència de les persones i adequar la formació professional a les necessitats del mercat de treball. Circular