Patronal catalana Cecot -
Fòrum Cecot

El Fòrum Cecot es crea per ser el marc més adient per analitzar la situació econòmica i empresarial, reflexionar sobre nous models de gestió, donar a conèixer les línies d'actuació de les administracions públiques, entre d'altres, amb l'objectiu de contribuir a complementar la formació de persones que puguin liderar i gestionar organitzacions competitives en el marc d'una economia globalitzada i en l'era de la societat del coneixement.

Les sessions del Fòrum combinen diversos formats: conferències amb ponents de renom en les diferents àrees; xerrades amb la intervenció d'un expert en una àrea concreta i amb l’experiència d'una empresa que ha aplicat una idea, mètode o una experiència innovadora; taules rodones, formades per experts en un tema que possibilita el debat i el contrast d'opinions entre els assistents. 
Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  
 • El futur del servei d'aigua a Terrassa

  Data
  10/03/2016
  Hora
  19:00 h
  Lloc
  Cecot - C. Sant Pau, 6 - 08221 Terrassa

  El Fòrum Cecot us convida a la sessió informativa sobre
   
  "El futur del servei d'aigua a Terrassa" .

  En aquesta sessió es farà un repàs del què ha estat Mina Pública d'Aigües de Terrassa, SA en el desenvolupament de la nostra ciutat i principalment apropar a la seva indústria i comerç la visió i posicionament de l'entitat pel que fa al futur de l'abastament d'aigua a Terrassa, per tal que empresaris/ies tinguin la més complerta informació dins el debat plantejat en quan al futur d'aquest important servei.

  Programa de l'acte :
  - Benvinguda i presentació a càrrec del Sr. Antoni Abad, president de Cecot,
  - Breu repàs del què ha estat la història paral·lela de Mina i Terrassa, a càrrec del Sr. Marià Galí, president de Mina, Aigües de Terrassa
  - Exposició de les propostes i opcions de futur amb la capacitat i voluntat de donar-hi solució, a càrrec del  Sr. Josep Lluis Armenter, director general de Mina, Aigües de Terrassa.
  - Col·loqui

  Si voleu assistir-hi, cal que empleneu aquest formulari ó trucar a 937361105. Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció.

 • Sessió informativa sobre autoconsum energètic

  Data
  26/01/2016
  Hora
  19:00 h
  Lloc
  Cecot - c. Sant Pau, 6 - Terrassa

  El Fòrum Cecot i el Gremi d'Instal·ladors de Terrassa i Comarca us convida a la Sessió informativa sobre autoconsum energètic.
   

  PROGRAMA:

  - Benvinguda i presentació.

  - Tüv Rheinland: Conèixer els punts de màxim interès de la Llei 900/2015 sobre Autoconsum des d’una vessant legal i tramitacions administratives de les instal·lacions.  Sr. Manuel Cobos, responsable electrotècnica Catalunya Central i Sra. Sílvia López, tècnica electrotècnia.

  - Circutor: Solucions tècniques per a l’Autoconsum i la recàrrega del vehicle elèctric. Casos pràctics. Sr. Pere Soria, responsable de l'àrea d'energies renovables, i Sr. Xavier Aloy, tècnic comercial.

  - Cecot: Informar sobre la rendibilitat econòmica dels projectes d’autoconsum. Sr. Xavier Mas, assessor en estalvi energètic.

  - Precs i preguntes.


  Si voleu assistir-hi, cal que empleneu aquest formulari.

  Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d'inscripció.

 • Perspectives econòmiques 2016

  Data
  19/01/2016
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Cecot - c. Sant Pau, 6 - Terrassa

  El Fòrum Cecot us convida a la conferència "Perspectives econòmiques 2016" a càrrec del Sr. Javier Estrada‎director d'Altium i Estrategia de Inversió de Caixabank Banca Privada.

  L'acte, que serà presidit pel Sr. Antoni Abad, president de la Cecot, tindrà lloc el dimarts 19 de gener de 2016, a dos quarts de set  de la tarda, a la seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa.

  Si voleu assistir-hi cal que empleneu aquest formulari. Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigurós ordre d'inscripció.