Fòrum Cecot

Patronal catalana Cecot - Fòrum Cecot
Fòrum Cecot

El Fòrum Cecot es crea per ser el marc més adient per analitzar la situació econòmica i empresarial, reflexionar sobre nous models de gestió, donar a conèixer les línies d'actuació de les administracions públiques, entre d'altres, amb l'objectiu de contribuir a complementar la formació de persones que puguin liderar i gestionar organitzacions competitives en el marc d'una economia globalitzada i en l'era de la societat del coneixement.

Les sessions del Fòrum combinen diversos formats: conferències amb ponents de renom en les diferents àrees; xerrades amb la intervenció d'un expert en una àrea concreta i amb l’experiència d'una empresa que ha aplicat una idea, mètode o una experiència innovadora; taules rodones, formades per experts en un tema que possibilita el debat i el contrast d'opinions entre els assistents. 
Agenda d'activitats


     
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Següent pàgina  
 • Perspectives econòmiques per al 2018

  Data
  21/02/2018
  Hora
  18:00 h
  Lloc
  Cecot c. Sant Pau, 6 Terrassa

  El Fòrum Cecot us convida a la conferència Perspectives econòmiques per al 2018 a càrrec de Joan B. Casas, Degà del Col•legi d’Economistes de Catalunya.

  L'acte serà presidit per Antoni Abad, president de la patronal Cecot.

 • Acte de presentació El Vallès, motor productiu del Sud d'Europa

  Data
  23/02/2017
  Hora
  18:00 h
  Lloc
  Cecot - c. Sant Pau, 6 - Terrassa

  En aquesta sessió es presentaran els eixos clau en infraestructures, mobilitat, polígons industrials, qualificació de les persones i competència per dinamitzar el territori que proposa FEM VALLES.

 • Perspectives econòmiques 2017

  Data
  14/02/2017
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  Cecot - C. Sant Pau, 6 - 08221 Terrassa

  El Fòrum Cecot us convida a la conferència Perspectives econòmiques 2017 a càrrec del Sr. Pere Aragonés, secretari d'Economia de la Generalitat de Catalunya, qui ens explicarà les previsions per a l'economia catalana, així com les prioritats dels pressupostos generals de la Generalitat per aquest exercici.

  També comptarem amb la intervenció del Sr. Guillem López Casasnovas, professor d'econòmiques de la Universitat Pompeu Fabra, qui farà un repàs de les previsions d'evolució macroeconòmica per al 2017 en el nostre entorn mundial, europeu i estatal. 


Destacats

destacats

 • Banc Sabadell
 • La Vanguardia