Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Formació Dual i Alternança. Oportunitats per a les empreses

  Data
  20/02/2014
  Hora
  18:30 h
  Lloc
  seu de la Patronal Cecot, Sant Pau 6 · 08221 Terrassa

  Cada cop és més necessària la cooperació entre empreses i centres docents per tal d'adaptar l'oferta formativa a les necessitats empresarials. Per aquest motiu, des del Club Cecot de Recursos Humans, amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament de la Generalitat, hem organitzat un acte per presentar el model de l'Alternança, així com el sistema Dual i quina aplicabilitat pot tenir a l'empresa.

  Accediu a la convocatòria

 • La fi de la ultraactivitat del convenis col·lectius: Què cal fer ara?

  Data
  19/07/2013
  Hora
  09:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot · Sant Pau, 6 08221 Terrassa

  El termini d'un any fixat per la reforma laboral per a la pròrroga automàtica dels convenis denunciats i pendents de renovació es va exhaurir el passat 8 de juliol.

  El fet que un conveni quedi sense efecte implica que empreses i treballadors acollits al mateix, queden referenciats al conveni d’àmbit superior, més genèrica, i , si no existeix, els mínims que fixa l’Estatut dels Treballadors, amb la conseqüent pèrdua de determinats drets adquirits.

 • Sistema de notificacions telemàtiques de la Seguretat Social (NOTESS)

  Data
  05/06/2013
  Hora
  09:30 h
  Lloc
  seu de la Patronal Cecot, Sant Pau 6 · 08221 Terrassa

  L’1 de gener de 2013 es va posar en marxa NOTESS, un nou sistema de comunicació de notificacions telemàtiques de la Seguretat Social que afecta tots els subjectes obligats a incorporar-se al sistema RED, les empreses creades a partir de l’1 de gener de 2013 i compleixin els requisits d’obligatorietat, i els RETA obligats a transmetre per sistema RED les dades referents als seus treballadors.

  Egarsat, amb la participació de la Tresoreria General de la Seguretat Social i de la CECOT, et convida a una jornada informativa durant la qual, de la mà de Marta Brull, Cap de Secció de l’Administració Electrònica de la Direcció Provincial de la TGSS de Barcelona, parlarem en profunditat d’aquest nou sistema (funcions, procés d’implantació, obligatorietat, suports…) i de les darreres novetats legislatives al respecte, així com resoldrem els possibles dubtes dels assistents.

  Veure la convocatòria