Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • El Sistema Cret@, la reforma del sistema de cotització i recaptació

  Data
  16/09/2014
  Hora
  10:00 h
  Lloc
  seu de la Patronal Cecot · Sant Pau, 6 08221 Terrassa

  El Sistema Cret@ o Sistema de Liquidació Directa és una reforma del sistema de cotització i recaptació impulsat per la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS) que modifica tots els tràmits i gestions actuals. El canvi suposa passar de l'autoliquidació de les cotitzacions per part de les empreses a un sistema amb el qual la TGSS facturarà a les empreses cotitzadores.
   
  Aquest nou sistema suposa modificacions en l'actual procediment d'intercanvi d'informació, tractament, estructura i format dels fitxers amb el qual els usuaris del Sistema RED es relacionen amb la TGSS.

  La sessió serà a càrrec de la Sra. Soledad López, Subdirectora provincial de Gestión Recaudatoria de la TGSS de Barcelona. El cas pràctic d'ús del Creta serà a càrrec de la Sra. Ana Troya de Wolters Kluwer

  Assistència gratuïta prèvia inscripció a través d'aquest formulari

   

 • Optimització i flexibilització de la política salarial

  Data
  19/06/2014
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot · Sant Pau 6 08221 Terrassa

  Està el seu actual model retributiu adequat a les seves necessitats reals?

  La majoria d'experts estem d'acord que la política salarial actual de moltes empreses ha d'evolucionar cap un model molt més flexible, optimitzat i global. Aquest nou model ha de permetre a les organitzacions, de totes les grandàries i sectors, optimitzar els seus recursos, millorar els seus resultats i, motivar i comprometre als seus treballadors.

  El Club de Recursos Humans ha organitzat aquest acte amb l'objectiu de presentar-vos metodologies i eines pròpies per al disseny, implantació i gestió de la política retributiva de les empreses.

  La conferència serà a càrrec del Sr. Josep Capell, director de Ceinsa RH Asesores

  La sessió es gratuïta prèvia inscripció a través del formulari.

   

 • Retribució flexible - cotització i fiscalitat

  Data
  02/04/2014
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Patronal Cecot · Sant Pau 6 08221 Terrassa

  La sessió serà a càrrec del Sr. David Martínez, graduat social, especialista en dret empresarial, dret laboral i recursos humans i soci consultor a CREXON

  Programa:

  1. Es pot elevar el salari disponible dels treballadors sense augmentar els costos de l'empresa?
  2. Delimitació de retribució flexible i al seu procediment d'implantació.
  3. La retribució en espècie: Concepte i límits legals, l'habitatge, el vehicle per a finalitats particulars i la plaça de garatge, els vals menjada i mitjans similars de pagament, les assegurances, assegurances de responsabilitat i de malaltia, plans de Pensions d'Ocupació.
  4. Altres conceptes de retribució flexible: Tiquet guarderia, equips informàtics, transport col·lectiu, formació, lliurament d'accions i opció de compra, dietes i despeses de viatge, despeses de locomoció, préstecs.
  5. Quines mesures són més adequades per a l'empresa? Quines mesures són més benvolgudes pels treballadors?