Patronal catalana Cecot -
Club Cecot de Recursos Humans

El Club es va crear amb la finalitat de ser el marc idoni per l’intercanvi d’idees i experiències al voltant de la gestió de les persones i les organitzacions. Per això, posa a disposició dels seus associats una sèrie d’eines per tal de sensibilitzar als directius de recursos humans i als tècnics d’aquesta àrea, de la importància de la bona gestió del talent en les empreses mitjançant:

- L’intercanvi d’experiències de gestió i estímul en el camp dels recursos humans per part de professionals de les empreses associades a la Cecot.

- Realització de xerrades amb professionals reconeguts  del món dels recursos humans.

- Mantenir als socis informats de totes les novetats normatives i legislatives de l’àrea laboral.

- Desenvolupar activitats formatives per donar resposta a les inquietuds intel·lectuals i professionals dels directius de recursos humans.

- Fer de lobby davant de les administracions públiques, defensant els interessos de les empreses associades a la Cecot.
Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Noves tecnologies i control laboral

  Data
  21/09/2016
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  La sessió pretén analitzar les diferents mesures de control i vigilància per part de l'empresari respecte a les noves tecnologies; correu electrònic, equip de treball, video vigilància, que assegurin un ús adequat dels instruments de treball posats a la disposició del treballador , respectant el dret a la intimitat dels treballadors així com al règim intern específic d'ús adequat dels mitjans tecnològics i altres requisits que se seran objecte d'anàlisi.

  Per tractar aquest tema comptarem amb la presència del Sr. Enrique Arranz, president del Col·legi de Detectius Privats de Catalunya.
   

 • Esmorzars de lideratge - Projecció conferència de Horst Schulze i dinàmica de grup

  Data
  04/05/2016
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Millora les teves habilitats com a líder i allibera el màxim potencial del teu equip

  Els esmorzars de lideratge del Club de RH són sessions participatives que tenen com a objectiu realitzar una dinàmica de grup a partir de la projecció d'una conferència de ponents coneguts a nivell mundial i participants de la Global Leadership Summit www.global-leadership.es

  En aquesta segona sessió es projectarà una conferència del Horst Schulze, que novament serà conferenciant de la Global Leadership Summit 2016 els dies 4 i 5 de novembre.

   

   

 • Millora les teves habilitats com a líder i allibera el màxim potencial del teu equip.

  Data
  09/03/2016
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  Els esmorzars de lideratge del Club de RH són sessions participatives que tenen com a objectiu realitzar una dinàmica de grup a partir de la projecció d'una conferència de ponents coneguts a nivell mundial i participants de la Global Leadership Summit www.global-leadership.es.

  En aquesta primera sessió es projectarà una conferència de la Carly Fiorina, Exdirectora executiva del Hewlett-Packard; Presidenta de Good 360; Excandidata a la Presidència dels Estats Units.