Patronal catalana Cecot -


Agenda d'activitats


   Pàgina anterior 
  pàgina  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Següent pàgina  Següent grup
 • Com pot innovar la PIME en l'àmbit dels Recursos Humans

  Data
  04/05/2017
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  La gestió dels recursos humans és un aspecte de vital importància a l'hora de dirigir una organització. Ser capaços de gestionar adequadament el potencial de l'equip humà, enfortint i promovent entorns de treball que potenciïn la creativitat i la innovació, és un repte de vital importància per a les empreses.

  Per aquest motiu des del Club Cecot de recursos humans i el Club Cecot d'Innovació i Tecnologia us convidem a una sessió on comptarem amb el David Tomás (*) de l'empresa Cyberclick i autor del llibre " La empresa más feliz del mundo", i a la qual també presentarem els casos d'èxit de Hewlett Packard i Kim Global.

   PROGRAMA PREVIST

  • 8.30h Benvinguda dels president i presentació del ponents
  • 8.40h "La empresa más  feliz del mundo" a càrrec de David Tomás (*)
  • 9.10h HR in innovation or innovation in HR? Virgínia Palacios, director of Strategic Customer Engagement· 3D business· HP
  • 9.40h El futuro empieza en las personas: proyectos de transformaciónYolanda Estrada, responsable de RH en Knowledge Innovation Market
  • 10.10h Torn obert de paraules


  A més els assistents associats a la Cecot rebreu com a obsequi el llibre "La empresa más feliz del mundo"

  (*) Cyberclick ha sigut distingida per segon any consecutiu amb el primer lloc de la llista Best Workplaces en la categoria de PIME
   

 • L'actuació de la Inspecció de Treball en el control de la jornada laboral

  Data
  08/03/2017
  Hora
  09:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

  El control de la jornada laboral a l'empresa ha passat a ser una qüestió de la màxima actualitat, ja que amb les darreres actuacions de la Inspecció de Treball es consolida  l’obligatorietat per part de l'empresa de registrar diàriament la jornada laboral dels treballadors a temps complet, independentment de la realització d'hores extraordinàries.
  En aquest context, el Club Cecot de Recursos Humans ha organitzat una sessió amb la Sra. M. Luz Bataller, directora general de la Inspecció de treball de Catalunya, qui ens farà saber quina és l’actuació de la Inspecció de Treball pel que fa al control de la jornada laboral.

 • Esmorzar de lideratge: Liz Wiseman

  Data
  05/10/2016
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer Sant Pau, 6 de Terrassa

   Millora les teves habilitats com a líder i allibera el màxim potencial del teu equip.  Els esmorzars de lideratge del Club de RH són sessions participatives que tenen com a objectiu realitzar una dinàmica de grup a partir de la projecció d'una conferència de ponents coneguts a nivell mundial i participants de la Global Leadership Summit.En aquesta tercera sessió es projectarà una conferència de la Liz Wiseman, presidenta The Wiseman Group, autora bestseller. 

  Preu soci: 20 €   Preu no soci: 35 €
  Forma de pagament: transferència  ES18 0081 5098 6500 01019512