Patronal catalana Cecot -
Club Cecot de Màrqueting i vendes

El Club Cecot de Màrqueting i Vendes neix amb la voluntat de promoure que les empreses s’orientin al mercat, donant a conèixer el màrqueting com a línia estratègica amb l’objectiu de vendre més i desmitificar el fet que les PIMEs no poden fer màrqueting, aportant-ne exemples reals.

El Club Cecot de Màrqueting i Vendes s’orienta als professionals de la gerència i de la direcció, al departament de màrqueting, als comercials de les empreses associades, i en general, a tots els professionals que tinguin inquietuds per promoure el món del màrqueting, la comunicació i les vendes.

El Club vol contribuir al desenvolupament de la cultura del màrqueting entre les empreses com a filosofia empresarial d’èxit.

El Club és un punt de trobada de professionals que intercanvien experiències i punts de vista sobre les tècniques de direcció i de màrqueting.
Agenda d'activitats


Grup anterior  Pàgina anterior 
  pàgina  11 12

Següent pàgina  
 • Vols venir a una barbacoa diferent?

  Data
  13/07/2010
  Hora
  19:00 h
  Lloc
  seu de la Cecot, carrer de Sant Pau, 6, de Terrassa


  Per acabar aquest primer semestre de l'any, hem volgut fer-ho d'una manera diferent: amb una barbacoa "sense foc". Si voleu saber com ho farem, us convidem a participar-hi el proper dimarts 13 de juliol, a partir de les 19.00 i fins que el cos aguanti. Per fer-ho diferent del tot, la farem als jardins de la Cecot.

  També us proposem de participar en un petit joc. Us animem que endevineu com serà aquesta barbacoa "sense foc". Us donem una pista: sigueu imaginatius! Circular

 • Com fer negoci amb les xarxes socials

  Data
  01/07/2010
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot, carrer de Sant pau, 6, de Terrassa

  En aquesta sessió tractarem les xarxes socials des de 3 vessants diferents:

  • Una part teòrica on s’analitzarà la utilització de les xarxes socials com a instrument de promoció empresarial i de negoci
  • La presentació de 2 experiències empresarials d’èxit fent negoci a través de les xarxes.
  • Una demostració pràctica: veurem com amb 4 regles bàsiques i sense grans coneixements informàtics podem donar d’alta la nostra empresa al Facebook.

  Veure la convocatòria.

 • Màrqueting per a pimes: claus per activar el seu desenvolupament

  Data
  12/05/2010
  Hora
  08:30 h
  Lloc
  Seu de la Cecot,

  El Sr. Mario Valls, amb una llarga trajectòria professional com a consultor de pimes, ha fet un recull de les seves conferències i de la seva experiència al llarg dels anys amb les empreses, amb el propòsit de conscienciar a les pimes de les possibilitats de futur que tenen utilitzant un màrqueting adaptat a les seves necessitats.
  Veure la
  convocatòria.